To je to što me zanima!

Hamas: Uskoro ćemo pustiti dio stranih zarobljenika. Gaza će postati groblje izraelske vojske!

"Izvijestili smo naše posrednike da ćemo osloboditi određeni broj stranaca u sljedećih nekoliko dana", rekao je Abu Obeda, glasnogovornik oružanog krila Hamasa...
Vidi originalni članak

Hamas je u utorak objavio da će u sljedećih nekoliko dana osloboditi strane taoce koje ta sunitska islamistička skupina drži zatočene u Pojasu Gaze od napada na Izrael 7. listopada.

 POGLEDAJTE VIDEO: Eksplozije u Gazi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Izvijestili smo naše posrednike da ćemo osloboditi određeni broj stranaca u sljedećih nekoliko dana", rekao je Abu Obeda, glasnogovornik oružanog krila Hamasa.

MALO, ALI GUSTO NASELJENO PODRUČJE Hamas: U izraelskom zračnom napadu na izbjeglički kamp u Gazi ubijeno najmanje 50 ljudi

Američki konzul u Izraelu potvrdio je u utorak da su se američko-izraelska državljanka Natalie Raanan i njezina majka Judith, koje je Hamas oslobodio nakon dva tjedna zatočeništva, vratile u SAD.

'DJELA HAMASA ZA NEKE SU INSPIRACIJA' Upozorenje direktora FBI-ja: Više terorističkih skupina poziva na napade na SAD i Zapad...

Bile su otete iz kibuca Nahal Oz gdje su boravile u posjeti obitelji.

Hamas je također uputio prijetnje Izraelu da će Pojas Gaze postati "groblje i kaljuža" za njegove vojnike i obećao da će premijeru Benjaminu Netanyahuu nanijeti poraz koji će "označiti kraj njegove karijere".

PROBLEMA JE SVE VIŠE Poruka Svjetske zdravstvene organizacije: 'Javnozdravstvena katastrofa u Gazi je neizbježna'

Hamas drži u zatočeništvu 239 talaca, među kojima su vrlo mala djeca i bebe.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U RATU HAMASA I IZRAELA IZ MINUTE U MINUTU

BOMBARDIRANJE GAZE Izraelska vojska ubila vođu Hamasa odgovornog za terorističke napade na 2 kibuca

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 01.11.2023.

    Poslat će im još iz bohsne brat kakir izmetbegović i bohsanske drohnove i patkovića sa 7-om muhslimanskom brihgadom, pojahčahnom sa brahčom muhđahedinima.. oni su ihslamska brahća po alahu.

  • Koper ja 01.11.2023.

    Ne smiju hamasovi ni proviriti iz svojih podzemnih jazbina koje se pune vodom pošto je većina ispod razine mora a ponestane goriva za pumpe. Šefovi se skrivaju u bolnicama i izbjegličkom kampu. Glavni su već u EU.

  • razmislite 31.10.2023.

    Groblje da ali cije ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare