To je to što me zanima!

Hamasovci oteli Izraelku i njene dvije male kćeri, shrvani otac: 'Pustite ih, uzmite radije mene!'

Yoni Asher na snimkama s društvenih mreža prepoznao je svoju suprugu i dvije malene kćeri koje su oteli pripadnici Hamasa. Ukrcali su ih u vozilo i od tada se o njima više ništa ne zna
Vidi originalni članak

Majka i njene dvije kćeri iz Izraela među stotinu su ljudi koje su oteli pripadnici Hamasa nakon napada u subotu ujutro. 

Doron Asher povela je svoje dvoje kćeri u posjet baki u selo Nir Oz nedaleko granice s Gazom, a onda su u kuću upali militanti, piše Reuters.

U strahu je pokušala nazvati svog supruga Yonija koji je ostao u središnjem Izraelu, ali veza se prekinula i on od tada više nije uspio stupiti u kontakt s njom.

EKSKLUZIVNO IZ IZRAELA 'Bježali smo s tuluma smrti! Hamasovci su na zabavi pucali po nama, ubili su 50 ljudi...'

- Rekla mi je da su teroristi u kući i to je bilo sve - ispričao je Yoni Asher.

Lokacija Doroninog telefona pokazivala je kako je preko granice u Gazi.

Njegovi strahovi su se obistinili nakon što je na društvenim mrežama ugledao snimku kako pripadnici Hamasa pod prijetnjom oružjem njegovu suprugu i djecu odvode zajedno s drugim taocima.

- Prepoznao sam svoju suprugu, dvije kćeri i punicu, sjedile su u nekakvoj prikolici. Svuda oko njih bili su Hamasovci - rekao je Yoni.

SNIMALI IZ AUTOMOBILA Jezive snimke hamasovaca: Iz blizine pucaju u ljude, dolaze do tijela i pljačkaju. Otimaju žene

- Moje curice imaju tek 5 i 3 godine, one su dječica. Ne znam što im se dogodilo - ispričao je potreseni otac.

- Nemojte povrijediti moju suprugu i djecu. Ne ozljeđujte žene i djecu, molim vas. Ako želite ja ću se predati umjesto njih - rekao je shrvani otac.

Doron Asher posjeduje i njemačko državljanstvo pa njena obitelj također moli njemačke vlasti da pomognu u njihovom pronalasku.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • roundtrain 09.10.2023.

    Interesantno, čisto fizički, razlike izmedju Izraelaca Židova i Palestinaca, nema. Svi su kao Arabi. Razlika je jedino u vugli odnosno mentalitetu. No, oboje su lažljivi pokvareni i zli, no prije svega velike lijenčine i neradnici, i Arapi i Židovi. Govorim iz iskustva, godinama sam radio i živio kao pomorac sa njima, provodio 24 sata dnevno sa njima na brodu, jer sam plovio pod zastavama Izraela, Irana Saudijske Arabie...

  • _vatrogasac_ 09.10.2023.

    Nisam bio pretjerano za Izrael ali kad sad vidim kakvi su ovo divljaci i šta je to spremno raditi civilima, želim svi sreću Izraelcima u gaženju te stoke.

  • zutizgzg 09.10.2023.

    nije u redu

Komentiraj...
Vidi sve komentare