To je to što me zanima!

Kopitzu istražni zatvor, njegov odvjetnik će se žaliti, tužiteljica je rekla kako je istraga tajna

Haralda Kopitza se tereti za teško ubojstvo troje djece. Njegov odvjetnik u srijedu je rekao da će se žaliti na odluku suca istrage Županijskog suda
Vidi originalni članak

Nakon što su ga jučer ispitali na Državnom odvjetništvu, Haralda Kopitza doveli su u srijedu pred suca istrage na ročište na kojem mu je određen istražni zatvor zbog ubojstva svoje troje djece.

POGLEDAJTE VIDEO: Istražni zatvor ubojici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kopitzu je istražni zatvor određen zbog opasnosti da bi ponovno mogao nekoga ubiti, kako ne bi utjecao na svjedoke i zbog osobito teških okolnosti djela za koja ga sumnjiče. Njegov odvjetnik po službenoj dužnosti žalit će se na odluku suca istrage Županijskog suda u Zagrebu.

OGLASILI SE I IZ DORH-A Nakon ispitivanja, odlučuju o istražnom zatvoru za Kopitza. Terete ga za tri teška ubojstva

Tužiteljica Albina Tisanić rekla je kako je istraga tajna jer su žrtve maloljetna djeca.

- Rješenjem o provođenju istrage postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 56-godišnjak od 24. rujna 2021. do 25. rujna 2021. u Zagrebu, u stanu u kojem je boravio sa svojom maloljetnom djecom u Mlinovima, s unaprijed stvorenom namjerom lišio života svoje troje djece. Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu će 29. rujna 2021., podnijeti sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu prijedlog za određivanjem istražnog zatvora protiv okrivljenika - rekli su u utorak iz DORH-a nakon ispitivanja Kopitza.

Državna odvjetnica Albina Tisanić nakon ispitivanja Kopitza jučer je rekla kako se radi o kaznenom djelu teškog ubojstva na podmukao način i na štetu osobe koje su posebno ranjive s obzirom na svoju dob.

ODLUKA O ZATVORU U SRIJEDU Harald Kopitz se i dalje brani šutnjom, terete ga za teška ubojstva na podmukao način

- Još uvijek se jednako ponaša kao i dosad. Smiren je, relativno, koliko to može biti. Surađivao je, jasno mu je što mu se stavlja na teret - rekao je jučer Ivica.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • tuti fruti 13 29.09.2021.

    Ćim je tajno zna se da su mutni poslovi.

  • tajnamoja 29.09.2021.

    Pitam se kako je toj majci..gdje ta zena sada leži oduzeta od boli i kako dalje ..

  • mimi mala 29.09.2021.

    ni rijeci o prijateljici koja ga je netom ostavila - sto je mozda bio okidac za sve !

Komentiraj...
Vidi sve komentare