To je to što me zanima!

Hasanbegović: O funkcijama se u HDZ-u još ne razgovara

Hasanbegović nije htio odgovoriti na pitanje da li je s Plenkovićem razgovarao o mjestu ministra kulture. Hasanbegović je ponovio da će vladu formirati HDZ i Most
Vidi originalni članak

Tehnički ministar kulture Zlatko Hasanbegović izjavio je u četvrtak ispred Središnjice HDZ-a kako je s  predsjednikom stranke Andrejom Plenkovićem razgovarao o pregovorima HDZ-a s nacionalnim manjinama, istaknuvši kako se u stranci još uopće ne razgovara o funkcijama u budućoj Vladi.

"Razgovaralo se o platformi HDZ-a za pregovore s nacionalnim manjinama, kako skupno, tako i pojedinačno", kazao je Hasanbegović novinarima nakon izlaska iz Središnjice HDZ-a upitan u čemu je razgovarao s Plenkovićem.

Nije želio odgovoriti na novinarski upit jesu li razgovarali o mjestu ministra kulture, a na pitanje kako komentira zahtjev potpredsjednika SDSS-a Milorada Pupovca da on u novoj vladi više ne bude ministar kulture, Hasanbegović je ponovio da će vladu formirati HDZ i Most.
Na ponovljeni upit na kojoj se dužnosti vidi u toj Vladi, odgovorio je kako se o tome uopće još ne razgovara.

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Linz 23.09.2016.

    Ta_tako je, sa__samo na_napred Ha_hasan_be_go.....viću !!!

  • liliana 23.09.2016.

    Milanović se pitao šta Plenković radi u HDZu sada zna.

  • liliana 23.09.2016.

    Hasanbegoviću kad te pitaju da li ćeš biti ministar odgovori im da te nije briga da li ćeš biti ministar.Pobijedili smo u ratu ali smo gubitnici u miru zato što posao nije dovršen.Digni ruke od svega i tako sve ide u pogrešnom smjeru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare