To je to što me zanima!

Hasanbegović: Poraz 1945. je najveća nacionalna tragedija

Na internetu je objavljen video s pogreba Mirsada Bakšića, odvjetnika i brigadira HV-a. Govor je održao i današnji ministar kulture Zlatko Hasanbegović
Vidi originalni članak

Rahmetli Mirsad je pripadao onom hrvatskom naraštaju koji je dječačkim očima vidio i doživio našu najveću nacionalnu tragediju i poraz iz 1945. godine. Za njegov poratni naraštaj, ulazak u javni život značio je odabir između priklanjanja jugokomunizmu i njegovim lažnim protuhrvatskim i protuislamskim vrjednotama, ulaskom u krug privilegirane kaste, ili s druge strane, ostajanja svojim, ali izvan kaste jugokomunističkih pomazanika, rekao je u kolovozu 2012. godine aktualni ministar kulture Zlatko Hasanbegović na pogrebu Mirsada Bakšića, odvjetnika i brigadira HV-a.

Na internetu je naime objavljen video s pogreba, a Hasanbegović u njemu ne vidi ništa sporno. Nedavno, podsjetimo, je objavljena fotografija Hasanbegovića s kapom HOS-a. Nakon toga se Hasanbegović obratio javnosti te je rekao je protivnik bilo kakvog totalitarnog režima. 

 
Idi na 24sata

Komentari 372

  • biberrr 24.02.2016.

    U NDH su Hrvati bili na strani ustaša,a van NDH su Hrvati bili na strani partizana. Jednostavno,bili smo podijeljeni na obje strane i jedan od naroda sa najvećim postotkom poubijanih zarobljenika i civila,i žena,i djece.

  • ina67 23.02.2016.

    Danas se samo trebamo pitati da je kao izaslanik KGK otišao u Jasenovac, što im je to značilo. Da li je moguće da se pokazuju i to namjern o dva lica.

  • f1fun 23.02.2016.

    I dobro da je to fašističko zlo poraženo '45 .Ako je nekome zbog toga žao to je njegov problem ,ali sav normalan i civiliziran svijet se borio protiv fašizma .Smrt fašizmu - sloboda narodu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare