To je to što me zanima!

HDSSB-ovcima se ukazao Branimir Glavaš na platnu

Na proslavi pete godišnjice HDSSB-a, Branimir Glavaš je u svom javljanju kritizirao predsjednika Josipovića, premijerku Kosor, oporbu i cijeli HDZ
Vidi originalni članak

Godišnjicu osnutka HDSSB-a članovi stranke proslavili su u osječkoj dvorani Zrinjevac. Na 5. godišnjicu osnutka Branimir Glavaš se video linkom javio svojim stranačkim kolegama iz svoje kuće u Drinovcima u BiH. U svom govoru predsjednika Ivu Josipovića nazvao je 'lažnim europejcem koji ne zna otići ni na sprovod poljskog predsjednika', a oporbu 'kukuriku koalicijom koja Boga moli da ne dođu na vlas jer ne bi znali kamo se okrenuti'. Premijerkino čuđenje stanjem u državi okarakterizirao je kao 'neuvjerljivo jer je ona sedam godina konstanta vrha hrvatske politike'. Za HDZ je rekao kako 'nema snage reći narodu da još nismo dotakli dno'. Prije javljanja video linkom tisuću članova i simpatizera HDSSB-a pogledalo je dokumentarni film iz Glavaševe produkcije. U filmu 'Moja borba 1' koji traje 42 minute Glavaš govori o zadnjih pet godina svoje 'osobne kalvarije'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • brankic1 24.04.2010.

    Kako svi znaju pljuvati jedni po drugima, mene baš zanima zašto HDZ ne želi objavu registra??? Tek onda bi se vidjelo tko je bio nešta i netko a tko nitko!

  • onaj 24.04.2010.

    Nedaj se generale!

  • zebra 24.04.2010.

    E, moja Slavonijo! Kud si jadna,a onda još i veličaš ove jadnike! Pobjegulje i kauboje! Sramim ih se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare