To je to što me zanima!

HDSSB: Za lažno svjedočenje Fehir je dobio stan u Poreču

Vladimir Šišljagić rekao je kako je Fehir nagrađen dvosobnim stanom na teret poreznih obveznika, te da su glavni akteri cijele priče Karamarko i Jadranka Kosor
Vidi originalni članak

Krunoslav Fehir, krunski svjedok na suđenju Branimiru Glavašu, za svoje "lažno svjedočenje" je od MUP-a dobio dvosobni stan u Poreču. Tako je ustvrdio župan Osječko-baranjske županije Vladimir Šišljagić na konferenciji za novinare u Osijeku.

- Fehir je priznao višestruke likvidacije u kojima je osobno sudjelovao i za to nije ni kazneno ni disciplinski sankcioniran u MUP-u u kojem je cijelo vrijeme djelatni policajac. Naprotiv, za usluge lažnog svjedočenja nagrađen je dvosobnim stanom u Poreču na teret poreznih obveznika. Cjelokupna operacija plaćanja usluga lažnog svjedočenja odrađena je preko Policijske uprave Istarske, predsjednice Vlade Jadranke Kosor, Agencije za upravljanje državnom imovinom i Ureda predsjednice Vlade tijekom 2010. i 2011. godine, a glavni akteri cijele priče su Tomislav Karamarko, Jadranka Kosor i Petar Čobanković, tvrdi Vladimir Šišljagić. 

Prema dokumentaciji je vidljivo da je Krunoslav Fehir stan od 58 četvornih metara dobio prvo na privremeno korištenje i da je prethodno stan bio detaljno adaptiran i opremljen namještajem u vrijednosti od 150.000 kuna. Ministar Čobanković je, pak, 23. studenoga 2011. godine, na temelju dopisa Tomislava Karamarka, sa Fehirova stana "ukinuo status stana za službene potrebe". Potom je Fehir podnio zahtjev MUP-u za kupnju stana "odjednom u cijelosti" ili "u mjesečnim obrocima".

Idi na 24sata

Komentari 116

  • zenga2 16.10.2012.

    Ma nije on lagao govori istinu ali nitko neće da vjeruje, jer je Glavaš nepogrešiv i stvorio je mit o sebi kao o velikom vojskovođi a metka nije ispalio.Čak ni u one za koje je optužen da ih je dao ubiti.To su radili njegovi psi.A matu Šabića -Šabana je dao ubiti jer ga je Šaban udario nekoliko puta u njegovoj kancelariji , zato što je Glava prevario Šabana za lovu od prodanog oružja.Šaban je bio zapovjednik i šef mafije u naselju jug " i donji grad. Poslije ga je naslijedio Dogo ali on je bio pameztan i ulizivao se glavi i sada je vlasnik pola donjeg grada i Juga 2 . I veliki prijatelj sa starim Fehirom.A mali govori istinu.

  • nestašni 15.10.2012.

    ako je točno pitam se ; zar je tako jeftin . . .

  • freza22 15.10.2012.

    Sonador ti si sigurno jedan od onih koji je prije dvadesetak godina pjevao: selo Tenja istoriju menja,kad zagrmi iz Borova sela beži Glavaš i garda cela... A danas pjevaš neke druge pjesme!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare