To je to što me zanima!

'HDZ će radije uništiti svaku šansu, nego da oni ne dobiju'

Vesna Pusić komentirala je informaciju da će Amir Muharemi, hrvatski veleposlanik u New Delhiju, biti kandidat HDZ-a za glavnog tajnika Ujedinjenih naroda
Vidi originalni članak

Vesna Pusić komentirala je informaciju da će Amir Muharemi , hrvatski veleposlanik u New Delhiju, biti kandidat HDZ-a za glavnog tajnika Ujedinjenih naroda.

- HDZ ima ozbiljan problem i zbilja mora naći nekoga tko će im voditi vanjsku politiku i međunarodne odnose jer ovo što sad imaju nije dobro. Izbor za glavnog tajnika UN-a nije izbor za predsjednika mjesne zajednice. HDZ ne može imati svog kandidata, netko drugi svog...Mala je šansa da Hrvatska dobije glavnog tajnika UN-a ako se ja kandidiram, ali nije nemoguća. A ovo samo pokazuje da nitko realno ne misli da bi ovaj drugi kandidat mogao uspjeti, nego samo pokazuje stav HDZ-a da ako Hrvatska za nešto ima šansu, ali to nije njihov čovjek, onda bolje da izgubimo šansu nego da to nije netko njihov. To nije način da se vodi ni vanjska politika ni ona unutar zemlje - komentirala je u četvrtak nakon sjednice Vlade Vesna Pusić.

Dodala je kako jedna zemlja ne može imati dva kandidata za glavnog tajnika.

- Vijeće sigurnosti eventualno predloži više od jednog. Ali u cijeloj povijesti, do sad je predlagalo jednog kandidata - rekla je.


Idi na 24sata

Komentari 85

  • liliana 05.07.2015.

    Da ste bili ministrica svih građana ove države podrška ne bi izostala.Većini Hrvata ste se jako zamjerili.

  • DomagojTaropolu 03.07.2015.

    Hajka na HDZ-ovce je počela! Uhljebi SDP-ovci ne prezaju ni pred čime, napadaju i ispod pojasa! Neovisno pravosuđe je dokalzalo kako je ovisno o Vladi Zorana Milanovića! USKOK šuti već godinu dana o Croatia osiguranju i neustavnim predstečajnim nagodbana, slučaj Špačva... Narod vidi da je to naručeno! Sve u organizaciji tima s Iblerova trga! Pozdrav iz Rijeke!

  • MickyyMaus 03.07.2015.

    Najnesposobnija vlada je Milanoviceva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare