To je to što me zanima!

HDZ Dubrava slavio obljetnicu, došao je i Tomislav Karamarko

Karamarko je čestitao okupljenima godišnjicu osnutka i pozvao se na Tuđmanove riječi o jedinstvu svih Hrvata. Budite ponosni što ste članovi HDZ-a, poručio je
Vidi originalni članak

U Kulturnom centru Dubrava obilježeno je 25. godina osnivanja HDZ-a Dubrava na kojem je prisustvovao i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Karamarko je čestitao okupljenima godišnjicu osnutka i pozvao se na Tuđmanove riječi o jedinstvu svih Hrvata. 

- Budite ponosni što ste članovi HDZ-a. U Dubravi ste bili podrška Tuđmanu na počecima stranke - rekao je. Dodao je kako HDZ dolazi spreman na vlast i ova vlast radi predizborni štos opraštenjem dugova i smanjivanjem tečaja švicarskog franka.

U govoru okupljenim simpatizerima i članovima HDZ-a šef zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić je rekao da ova trenutna vlast neće opet doći na čelo države i nada se da će za 26. godišnjicu Karamarko doći kao premijer, a u budućim obljetnicama se nada da će ga dočekati gradonačelnik Zagreba iz redova HDZ-a.


Idi na 24sata

Komentari 195

  • El Tractor 13.02.2015.

    Jeli bilo prosipanja pameti?!

  • ivič 11.02.2015.

    njima dika imaju sve,mene bi bilo sram biti član takve stranke!Lažu,muljaju stalo im do sebe i svoje da utrape,zaposle,dobro žive!

  • mili999 11.02.2015.

    Samo neka otjeraju ove nesposobnjakoviće iz Vlade koji nemaju pojma što rade, osim toga samo nas vuku na dno, a mi gledamo kako se vozaju služebnim autima na skijanje, dok narod gladuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare