To je to što me zanima!

HDZ i Most završili pregovore: Usuglasili se oko većine tema

Ovo su ozbiljne teme o kojima se trebalo razgovarati i prije. Iza nas je 25 godina lošeg vođenja države, kazala je nakon pregovora u petak Mostova Ružica Vukovac
Vidi originalni članak

Iako su se Most i HDZ usuglasili oko velikog broja pitanja vezanih uz reforme energetike, zaštite okoliša, poljoprivrede i ruralnog razvoja, jedino u segmentu zaštite okoliša, kažu, nastao je ''jedan mali blagi prijepor'' i to u pristupu primarnoj selekciji i obveza koje smo preuzeli, rekli su u HDZ-u.

Kao i HDZ, i Mostova Ružica Vukovac zadovoljna je načinom na koji se raspravljalo.

- Ovo su ozbiljne teme o kojima se trebalo razgovarati i prije i ovdje smo rekli da jedni i drugi jednako participiraju u odgovornosti jer je iza nas 25 godina lošeg vođenja države - kazala je Vukovac.

Nakon svih sastanaka s lijevim i desnim blokom, ponovno se postavilo pitanje kako će Most odlučiti kome će se prikloniti.

- Koji će to sve biti uvjeti i na koji način ćemo donijeti odluku mi to još ne znamo. Mi smo jasno tražili vladu stručnjaka i to je ono što podupiru i jedni i drugi. Za nas bi to bilo najbolje rješenje jer nije Most taj koji je doveo zemlju u ovu situaciju - kazala je Vukovac.

Poručila je i da će 'mostovci' na Plitvicama ponovno pretresti sve teme o kojima se razgovaralo s mogućim partnerima, ali napomenula da se ne mogu provesti dvije ili tri reforme već da je za ovu zemlju potrebno provesti pet ključnih tema o kojima se sada i razgovara.

Nije bilo riječi o eksploataciji Jadrana. U Mostu, kažu, načelno nisu protiv, ali da li se resursi trebaju staviti u funkciju je upitno.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • Zorba 23.11.2015.

    Tko s HDZ tikve sadi o glavi mu se razbijaju...Ma kako most moze i u pomisli s onim necim karamarko koji je rekao da su "MOSTICI", PUTICI itd. Kazu da mu je zao sto se tako izrazio, jer bio mu je tako Gogi napisao na blesimetru, a on samo procitao...Ondfa se javio Slobodan Domogoj Milosevic i ublazio stvar rekavsi da je Mlakar bio mrtrav pijan kad je JCI klececi poljubil ruku...Jednom HDZ uvjek HDZ - djonta na mozgu!!!!!!!!!

  • Jat Masin 21.11.2015.

    Svaki dogovor sa hdz-om je izdaja mog glasa kojeg sam vam dao i sigurno vise necu u zivotu ponoviti slicnu gresku !!!

  • Razum999 21.11.2015.

    Biti će bolje ljudi samo se strpite ,zima tek dolazi pa će se glave ohladiti !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare