To je to što me zanima!

HDZ izbacio Buljubašića iz stranke jer im je naštetio

NARUŠIO UGLED: Rade Buljubašić je uz Glavaša doveo Sanadera na čelo HDZ-a. Formalno je bio zaposlen u HEP-u i primao plaću, a radio u HDZ-u
Vidi originalni članak

Predsjedništvo HDZ-a je na sjednici, kojom je predsjedala Jadranka Kosor, jednoglasno izbacilo stranačkoga kolegu iz HDZ-a. Iz članstva su ga izbrisali “zbog nanošenja štete ugledu stranke.” U priopćenju HDZ-a nisu točno naveli za što Buljubašića terete. Buljubašić, suočen s otkrićem Večernjeg lista kako je formalno zaposlen u HEP-u, gdje i prima plaću, a radi u Središnjici HDZ-a, nije ni pokušao vrdati. Večernji list također prenosi izjavu Mirka Škrnjuga, jednog od osnivača australskog HDZ-a koji kaže kako je Ivo Sanader obećao Buljubašiću stan u Zagrebu i posao u HDZ-u.
Buljubašić je sa 16 HDZ-ovaca iz Australije glasao za Sanadera na stranačkim izborima na kojima je za dlaku pobijedio Pašalića.
- O tome ne razmišljam. Ja sam vojnik svoje stranke i poštivat ću odluku Predsjedništva HDZ-a - odgovorio je Buljubašić 2006. na pitanje strahuje li da će se njegovi putevi, poput Glavaševih, razići s HDZ-om.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Kengur 19.08.2009.

    Ako tako, onda trebamo izbaciti HDZ iz HRvatske jer nam je nanio nesagledivu štetu.

  • piroška 19.08.2009.

    A vi imate ugled???????

  • vilhelm 19.08.2009.

    To je HDZ kada trebaš onada si naj a kada zagusti marš van iz stranke uskoro to čeka mnoge koji su se obogatili na račun DOMOLJUBLJA da smo pravna država i pošten narod to nebi trpjeli.MENI JE TEŽE KADA ME MOJ KRADE NA KOGA SE SAD PRAVDATI. AKO STE VJERNICI KUDA ČE VAM DUŠA

Komentiraj...
Vidi sve komentare