To je to što me zanima!

'HDZ je platio let, smještaj i dnevnice za put u Helsinki'

U objašnjenju stoji kako je HDZ platio smještaj i dnevnice, ali i avionske karte za više od 20 HDZ-ovih delegata koji su stigli komercijalnim letom. Sve skupa stajalo ih je oko 85.000 kn
Vidi originalni članak

Nakon više od mjesec dana Vlada, Hrvatski sabor i HDZ su poslali Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa očitovanje zbog prozivki oko stranačkog puta u Helsinki, ekskluzivno doznaje Dnevnik Nove TV.

U objašnjenju stoji kako je HDZ platio smještaj i dnevnice, ali i avionske karte za više od 20 HDZ-ovih delegata koji su stigli komercijalnim letom. Sve skupa stajalo ih je oko 85.000 kuna.

Premijer može odobriti tko s njim leti u službenom zrakoplovu i Vlada tu ne vidi sukob interesa. Povjerenstvo, koje je prošli tjedan poslalo požurnicu zbog probijenog roka, nakon Nove godine proučit će poslanu dokumentaciju.

- Taj predmet ima svoju izvjestiteljicu koja sve te podatke analizira onda imamo radni sastanak na kojem izvjestitelj izlaže taj predmet i vidimo da li nam još nešto treba što smo utvrdili iz tih činjenica koje smo dobili. Onda idemo ili na sjednicu ili tražimo još dodatnu dokumentaciju - kaže Nataša Novaković, predsjednica Povjerenstva, za Dnevnik Nove TV.

Na pitanje koliko će Povjerenstvu trebati vremena da sve pregleda, Novaković kaže da to ne bi trebalo biti zahtjevan posao.

- Imamo mi puno veće predmete s puno više dokumentacije. Mislim da je to jedan radni sastanak, eventualno dva - kaže Novaković.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • ilmare 30.12.2018.

    Postoji dokumentacija , nadam se sa svim detaljima... Ne daj Bože da je lažirana...

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 30.12.2018.

    Hade3ej je toliko pokrao i spalio Hrvatsku Državu i narod, da si može platiti i let na Alpha Centauri... i to sa 6 svemirskih brodova... i još bi im ostalo za đeparac... najgore zlo koje je ikad pogodilo Hrvatsku.

  • bcelija 30.12.2018.

    Istina uvijek "ispliva"! Kao i pravda! Blago nama djecama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare