To je to što me zanima!

HDZ je s povijesne fotografije odlučio odrezati Jožu Manolića

HDZ-ovci danas slave rođendan, a tog 17. lipnja 1989. prisjetili su se i na Facebook profilu gdje su objavili fotografiju tog dana, no s nje su odlučili odrezati Manolića
Vidi originalni članak

Hrvatska demokratska zajednica osnovana je 17. lipnja prije 31 godinu.

Te 1989. godine održana je Osnivačka skupština HDZ-a u prostorijama Nogometnog kluba Borac na Jarunu, a prvi predsjednik stranke bio je dr. Franjo Tuđman.

POGLEDAJTE VIDEO: Plenković na HDZ-ovom slavlju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz današnje slavlje na Jarunu, stranka se toga dana prisjetila i na svom Facebooku profilu s prigodnom fotografijom upravo iz tog dana osnivanja, no na njoj su napravili male preinake.

Kako je prvi uočio novinar Ivan Skorin, HDZ je s fotografije koju je objavio na svojoj Facebook stranici odrezao, ni manje ni više, nego Jožu Manolića!

PLENKI NA SLAVLJU HDZ-A 'Tuđman je zacrtao put razvoja Hrvatske kao slobodne zemlje'

U priču se uključila i - Jadranka Kosor! Fotografiju je komentirao Željko Riha i spomenuo kako su HDZ-ovci ionako poznati po uklanjanju ljudi označivši Kosor, a ona je samo odgovorila 'E, da!'.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • mily 18.06.2020.

    gdje god se okreneš , HDZ se svim silama trudi izbrisati ili barem promijeniti prošlost, i to od samog nastanka ove države. Ali narod kaže: ima više dana nego kobasica

  • bcelija 18.06.2020.

    Nadam se da će se obistiniti njegova prognoza kao što je pogodio i tko će pobijediti na predsjedničkim izborima.

  • danyyyy 18.06.2020.

    Zasluženo izbrisan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare