To je to što me zanima!

HDZ o Milanoviću, Titovoj gardi i Putinovu režimu: 'Za čije si interese radio kao konzultant'

Glasan je jedino dok laže o drugima, ali tih i podvijenog repa kad je suočen s pitanjima o sebi, svojoj obitelji, svom partijskom angažmanu u Titovoj gardi u Beogradu & svojim ruskim ortacima, napisali su iz HDZ-a
Vidi originalni članak

HDZ je na društvenim mrežama objavio poruku u kojoj se žestoko obrušio na hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića. Nazvali su ga 'vrhovnim lažljivcem'...

- Andrej Plenković danas je već pred svim medijima demantirao da je Raspudića nazvao ''izrodom'', ali Vrhovnog kompleksaša to nije spriječilo da bez i najmanje zadrške ponovi tu istu laž & da pritom još i gorim uvredama difamira predsjednika HDZ-a. Glasan je jedino dok laže o drugima, ali tih i podvijenog repa kad je suočen s pitanjima o sebi, svojoj obitelji, svom partijskom angažmanu u Titovoj gardi u Beogradu & svojim ruskim ortacima. Pa tako ni u današnjem „velikom intervjuu“ nije odgovorio na pitanja Olega Butkovića o trgovanju utjecajem, o tome je li koristeći svoju poziciju zatražio da se otvori bankovni račun njegovom rođaku koji je pod sankcijama zbog povezanosti s Putinovim režimom & što je dobio kao protuuslugu za to. Odgovor hrvatska javnost neće ni dobiti jer se Vrhovni lažljivac Milanović izvlači, svjestan što je istina. Nikada hrvatski građani neće dobiti, barem ne od njega, ni odgovor na pitanje od koga je dobivao novac & za čije je strane interese radio kao privatni “konzultant” prije nego što je došao na Pantovčak - objavio je HDZ o Milanoviću.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Hercegovina u srcu zds 17.04.2024.

    Koji su samo ovi jadnici koji prebacivaju AP a mogu mu samo popusiti! Tip sebe svaki dan dokazuje sa svime ! Svi mu pokusavaju trpati u cipelu ali je on izgleda najcistiji politicar od prvog dana . cista imovinska i njegova i od zene , ko zgrijesi odmah ga smjene sto je i normalno , lazi od Zoke i Srpskih tabloida nece puno koristiti , sad ce doci u iducoj vladi i druge mjere protiv lazljivih Jutarnjeg, Telegrama ,24 Sata, Indeksa , Nacionala itd . sto je i normalno !!!!Ne znam sto ocekuju !!!?????

  • Hercegovina u srcu zds 17.04.2024.

    ovdje sve neki junaci koji se kriju pod nekim imenima i sa ponosom komentiraju kao udbasi u ono vrijeme ! Cinjenica je da su ovi iz HDZ bolji i da su samo oni do sada imali uspjesne projekte a ako su uz put nesto i drpili ,toga je bilo svugdje i svugdje ima ! Jedno je sigurno Hrvatska je postala moderna drzava gdje god pogledas  dok ostali balkan jadno izgleda ! Slovenci sami sa sobom nisu zadovoljni jer komsija komsiju cinka i krade ! Zloban narod i kradu od sviju !!!!

  • an7pohr 16.04.2024.

    Je li to HDZ postavio pitanje Karamarku, povratniku po potrebi, kad je sa komadom tadio za ruse, s i snemični je pozvao putina na recital. Da kojom ciljem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare