To je to što me zanima!

HDZ - Okrenimo se budućnosti zajedno; NLSP - Je**mo vas već 30 godina. Nećete više!

Kninski HDZ i Nezavisna lista Stipe Petrine na ulazu u grad Knin dijele jumbo plakat. Radi li se o slučajnosti ili je to bio plan, pitali smo Iris Ukić Kotarac, kandidatkinju na NLSP
Vidi originalni članak

Ovo je uvertira u lokalne i regionalne izbore. Stipe je pun ideja. To je samo konstatacija. Nema tu ništa spektakularno. Spektakularno je to što su građani svjesni da im nije dobro, ali još uvijek im treba poticaj da se pokrenu.

POGLEDAJTE VIDEO: Suparnički jumbo plakat na ulazu u Knin

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekla nam je to Iris Ukić Kotarac, šibenska gradska vijećnica iz redova Nezavisne liste Stipe Petrine komentirajući jumbo plakat na ulazu u grad Knin, koji, namjerno ili slučajno, s jedne strane reklamira HDZ, a sa suprotne strane upravo Nezavisnu listu Stipe Petrine.

"Okrenimo se budućnosti zajedno" je HDZ-ova predizborna poruka. Sa stražnje strane plakata stoji: "J**emo vas već trideset godina. Nećete više!", a u potpisu je Nezavisna lista Stipe Petrine.

- Neke površine dijelimo s HDZ-om. Ovo je naš jedini plakat koji će imati tu kombinaciju plave boje jer kasnije idemo s drugim vizualom. Je li to slučajno ili je kakav prst sudbine... Vjerojatno je prst sudbine - rekla nam je Ukić Kotarac i dodala kako oni kao lista žele šok terapijom probuditi ljude i potaknuti ih da se izbore na ono što im prirodno pripada.

'TREBAJU MI DATI NEKU PLAKETU' Vlasnik kafića Three Monkeys odgovorio na prozivku ministra

- Sada su u nekom stanju hibernacije, poluživota. Nitko ne živi punim plućima osim stranačkog kadra - rekla nam je i dodala da su vi nezavisni kandidati pokazali da se i bez stranačke iskaznice, ali s puno više truda može postići određen rezultat.

Nezavisna lista Stipe Petrine ove godine na izbore ide s više kandidata.

Inače, Petrina je na tronu Primoštena već 20 godina, a javnosti je poznat po osebujnim plakatima "u svom stilu". Neki od slogana na prethodnim izborima bili su: Stipe Petrina, za birače koji se ne daju zaj***,  ili "Petrina 'l uništava svu političku bagru i uhljebe. Pridružite se i Vi u procesu dezinsekcije županije".

Pitali smo čitatelja što misli o jumbo plakatu na ulazu u Knin. Nije naklonjen ni jednoj strani bilboarda.

-Ovaj je plakat slika i prilika države. Ni za koga neću glasati. Čini mi se da se radi o provokaciji - prokomentirao je.

Oglasio se i kninski HDZ

Nakon upita 24sata, o reklamnom plakatu oglasio se i predsjednik kninskog HDZ-a, Nikola Blažević.

- Izražavamo zgražanje zbog korištenja stila izražavanja gosp. Petrine, ali već je svima dobro poznato da je to njegov svakodnevni vulgarni stil izražavanja. Smatramo kako je time povrijedio ne samo stranku i njezine članove na koje aludira već i građane Knina jer se to našlo na našem području - rekao je Blažević.

Dodao je i kako je govor mržnje neprihvatljiv te se pozvao na članak 325. st. 1. Kaznenog zakona.

MILANOVIĆ OPET OPLEO 'Glasnogovornik HDZ-a je mrzitelj svega što je hrvatsko. A Beroš nema podršku svog šefa'

- Ponašanje gosp. Petrine nas ne iznenađuje, ali mi želimo skrenuti pozornost našim sugrađanima da ova poruka u biti razotkriva i gosp. Marka Jelića koji osim što surađuje i izlazi zajedno s gosp. Petrinom na izbore, podržava i odobrava njegov stil komuniciranja i to kao akademski obrazovana osoba, dr.sc., pa nam ne preostaje ništa drugo nego zaključiti „S kim si, takav si!“ - komentirao je Blažević.

 

Idi na 24sata

Komentari 177

  • 1123456 19.04.2021.

    tesko cemo se hdz rijesiti

  • sljastrava 19.04.2021.

    A,ti ne jeb... jadni narod?Svi ste vi isti.Kad dobijete izbore radite samo za svoj džep.

  • vjesalica 19.04.2021.

    što nisu srbočetnici uspjeli uništiti,uništio hdz.pitanje je,tko je veće zlo............

Komentiraj...
Vidi sve komentare