News

Komentari 33

Vlasnik kafića Three Monkeys odgovorio na prozivku ministra

Vlasnik kafića Three Monkeys odgovorio na prozivku ministra

Nakon što ga je ministar Oleg Butković spomenuo u svojoj objavi na društvenim mrežama, vlasnik kafića Three Monkeys poručio je kako im je poslužio "za zabavljanje javnosti"

Vlasnik riječkog kafića Three Monkeys, Tomislav Kovačević oglasio se na prozivke ministra Olega Butkovića kojeg zanima hoće li sada, kad je na snazi zabrana rada ugostiteljskih objekata, ulazak u kafić biti zabranjen SDP-ovcima i županu Komadini.

Kovačević je za Dnevnik.hr rekao da mu od ministrove prozivke telefoni ne prestaju zvoniti kao i da nema nikakav poseban stav o SDP-u niti županu Primorsko-goranske županije.

- Ministar je trebao pročitati onaj moj prvi post jer ja njih nisam prozvao zbog zatvaranja, nego zbog stanja u državi posljednjih 30 godina. Ako ministar hoće da ga podsjetim na posljednje afere u HDZ-a u zadnjih mjesec, rado ću mu ih pismeno poslati. A što se tiče zatvaranja kafića, grad i županija su se dobro postavili prema sektoru. Otpisali su nam najam za prostor i najam za terasu. Država bi se mogla ugledati - poručuje Kovačević.

- Ja sam im poslužio za zabavljanje javnosti. Trebali bi mi dati neku plaketu - kaže. Ističe kako je njegova objava bila sitna provokacija i da vjeruje da i u toj stranci ima poštenih ljudi, ali su nažalost u manjini. Uz to nadovezao se na predizborne kampanje i izvlačenje projekata iz ladice poput rekonstrukcije željeznice i autoputa.

- Sjećam se i da je prije par mjeseci premijer pompozno najavljivao bušenje tunela Učka. Kako je otišao on, otišli su i bageri. Tako se to radi - zaključio je vlasnika kafića Three Monkeys.

Najčitaniji članci