To je to što me zanima!

HDZ-ov disident Kujundžić: Lažu da smo krajnja desnica...

HDZ-ov disident Milan Kujundžić predstavlja novu stranku Hrvatska zora s kojom želi već nakon sljedećih izbora sudjelovati u sastavljanju vlade...
Vidi originalni članak

Express: Dvije najveće hrvatske stranke u kratkom vremenu su napustili neki od najpopularnijih članova; vi iz HDZ-a, Holy iz SDP-a. Možemo li govoriti o otuđivanju stranaka od glasača?

Problem u velikim hrvatskim strankama je negativna selekcija ljudi. Oni iz vodstava brinu se i režiraju samo kako zadržati vlastita mjesta, dok hrvatski narod tone u siromaštvo i na sve načine propada. Uoči mog izlaska iz HDZ-a stigla mi je anketa provedena među studentima sa sveučilišta u Splitu, Rijeci, Osijeku, Zagrebu s pitanjem bi li otišli iz Hrvatske nakon studija ako im se ukaže prilika. 91 % je odgovorilo pozitivno. Tada sam shvatio da se ne smije čekati. U ovom trenutku Hrvatskom vlada politička elita koja je uzurpirala sve što pripada narodu.

Express: Koliko je na vašu odluku utjecalo neispunjavanje o provedbi unutarstranačkih izbora po načelu jedan član jedan glas?

Tog  ponedjeljka predsjedništvo stranke je definitivno potvrdilo da odustaje od stranačkih izbora, a članovi mog temeljnog bivšeg ogranka u Malešnici dobili su naputak od predsjedništva gradskog odbora HDZ-a da me se izbaci. Što su ti moji susjedi i prijatelji iz stranke odbili. Da ja nisam izišao iz stranke, oni bi raspustili temeljni ogranak.

Express: Vaša stranka će se zvati Hrvatska zora. Hrvatska zora – stranka naroda. Kada ćete je službeno predstaviti?

Stranka će i službeno biti utemeljena 20. srpnja u subotu.

>>> CIJELI INTERVJU PROČITAJTE U EXPRESSU





Idi na 24sata

Komentari 32

  • ciara46 20.07.2013.

    Čista naci-stranka, grozno!

  • qwerty123 20.07.2013.

    koja je budala mamicu mu, u zagrebu na glavnom kolodvoru viknula minkeeen. i sad se možemo hebat.

  • qwerty123 20.07.2013.

    hodi doma. pusti hrvatsku na miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare