Obavijesti

News

Komentari 32

HDZ-ov disident Kujundžić: Lažu da smo krajnja desnica...

HDZ-ov disident Kujundžić: Lažu da smo krajnja desnica...
1

HDZ-ov disident Milan Kujundžić predstavlja novu stranku Hrvatska zora s kojom želi već nakon sljedećih izbora sudjelovati u sastavljanju vlade...

VIDEO

Express: Dvije najveće hrvatske stranke u kratkom vremenu su napustili neki od najpopularnijih članova; vi iz HDZ-a, Holy iz SDP-a. Možemo li govoriti o otuđivanju stranaka od glasača?

Problem u velikim hrvatskim strankama je negativna selekcija ljudi. Oni iz vodstava brinu se i režiraju samo kako zadržati vlastita mjesta, dok hrvatski narod tone u siromaštvo i na sve načine propada. Uoči mog izlaska iz HDZ-a stigla mi je anketa provedena među studentima sa sveučilišta u Splitu, Rijeci, Osijeku, Zagrebu s pitanjem bi li otišli iz Hrvatske nakon studija ako im se ukaže prilika. 91 % je odgovorilo pozitivno. Tada sam shvatio da se ne smije čekati. U ovom trenutku Hrvatskom vlada politička elita koja je uzurpirala sve što pripada narodu.

Express: Koliko je na vašu odluku utjecalo neispunjavanje o provedbi unutarstranačkih izbora po načelu jedan član jedan glas?

Tog  ponedjeljka predsjedništvo stranke je definitivno potvrdilo da odustaje od stranačkih izbora, a članovi mog temeljnog bivšeg ogranka u Malešnici dobili su naputak od predsjedništva gradskog odbora HDZ-a da me se izbaci. Što su ti moji susjedi i prijatelji iz stranke odbili. Da ja nisam izišao iz stranke, oni bi raspustili temeljni ogranak.

Express: Vaša stranka će se zvati Hrvatska zora. Hrvatska zora – stranka naroda. Kada ćete je službeno predstaviti?

Stranka će i službeno biti utemeljena 20. srpnja u subotu.

>>> CIJELI INTERVJU PROČITAJTE U EXPRESSU





Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"