To je to što me zanima!

HDZ-ov župan Pauk: Uhljebio sam puno znanih i neznanih

HDZ-ov šibensko-kninski župan Goran Pauk kazao je da je teži dio posla  objašnjavati ljudima da nešto ne može, slušati ih i lakonski im obećavati "riješit ćemo nešto"
Vidi originalni članak

Uhljebio sam puno znanih i neznanih. Kad bismo gledali klasično zapošljavanje, u smislu natječaja, prijave, referenci, onda biamo mogli zaključiti za svakog da se zaposlio "preko veze". Nema onog tko se javio za neki posao, a da nije imao neku "preporuku", neku "vezu". Volio bi da sam ih puno više "uhljebio", rekao je HDZ-ov šibensko-kninski župan Goran Pauk u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju komentirajući tvrdnju novinara da mu se zamjera što je sve sebi bliske ljude uhljebio.

- Vjerujte teži dio posla je objašnjavati ljudima da nešto ne može, slušati ih i lakonski im obećavati "riješit ćemo nešto". Nisam sklon takvim obećanjima, tu sam preoprezan i zato mnogi misle da sam bahat, da ne želim pomoći. Dnevno bar pola radnog vremena potrošim na rješavanje egzistencijalnih problema ljudi i zbrinjavanje. Kad bih svima išao pomoći, ništa drugo ne bih stigao odraditi... - dodao je Pauk.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • slavić 18.10.2017.

    pa to znamo i bez tebe,gdje god ste na vlasti izmišljena radna mjesta,bez adekvatne škole!Posebno po manjim sredinama povečaju komunalnu naknadu da im član ima posao!

  • dahhmal 18.10.2017.

    Opet se vracamo na to da su zupani potpuno nepotrebni i nekorisni i hitno se treba rijesiti zupana i ukinuti zupanije

  • _Varešak_ 18.10.2017.

    On je veliki dobrotvor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare