To je to što me zanima!

'HDZ-ovci na glasovanje doveli i djecu da biraju predsjednika'

Frano Matušić i Branko Bačić u srijedu su novinarima poručili kako će poduzeti sve protiv inženjeringa izbora. Matušić je rekao kako su u utorak neki pokušali "varati"
Vidi originalni članak

Aktualno vodstvo HDZ-a u Dubrovniku pokušalo je u utorak utjecati na rezultate unutarstranačkih izbora za temeljni ogranak.

- Na glasovanje su doveli najmanje sedmero ljudi, koji nisu članovi stranke. Nažalost, među njima je bilo i dvoje djece, maloljetnika - ispričao nam je Frano Matušić, čelnik županijskog HDZ-a. On i Branko Bačić u srijedu su novinarima poručili kako će poduzeti sve protiv inženjeringa izbora.

- Za nekoliko dana sazvat ćemo sjednicu Županijskog odbora te donijeti odluku, jer lažiranje popisa izbornog članstva protivi se statutu stranke - upozorio je Matušić. Bačić je dodao kako je osim dovođenja nečlanova bilo još nepravilnosti.

- Članovi izbornog povjerenstva bili su ljudi koji su se kandidirali na listama - objasnio je Bačić.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • MedenaSlavonka 16.02.2012.

    ovakva događanja samo doražavaju trenutno stanje u stranci koja bi trebala biti demokratska. I sve dok tu stranku vode ovakvi ljudi, spremni na sve ne bi li ostali na vlasti, tako dugo će HDZ tonuti

  • MikacBlazenka 16.02.2012.

    još jedan dokaz da je Kosorici i njezinim sljedbenicima mjesto u Remetincu sa njihovim dragim Sanaderom.

  • MirjanaKidric 16.02.2012.

    ja mislim da ta žena više sama sebi ne vjeruje, a kamoli da joj vjerujemo mi :) ovo je već toliko očito da moj klinac shvaća kakvu igru igra

Komentiraj...
Vidi sve komentare