To je to što me zanima!

HDZ-ovcima Zakon o umjetnoj oplodnji jednak Jasenovcu

Potpredsjednik stranke Damir Jelić je prijedlog Zakona uvrstio među najveće tragedije hrvatske nacije. Protive se Zakonu kao i biskupi i nevladine udruge
Vidi originalni članak

HDZ-ovci su se na konferenciji za novinare, kao i Hrvatska biskupska konferencija i udruge 'I ja sam bio embrij' i 'Vigilare', negativno očitovali o zakonskom prijedlogu o medicinski potpomognutoj oplodnji, javlja T-portal

Potpredsjednik stranke Damir Jelić prijedlog Zakona je uvrstio 'među najveće tragedije hrvatske nacije'. 

- Već 1943. blaženi Alojzije Stepinac je rekao da je u povijesti nacije Jasenovac najsramotniji čin koji se dogodio. Jednako tako je i Bleiburg nešto čega se trebamo sramiti. Ovaj zakon se može staviti u razinu najvećih hrvatskih tragedija koje sam spomenuo. Stanimo tome na kraj - rekao je Jelić.

Još jednom je sve pozvao na javnu raspravu te naglasio da na ovaj način ne skupljaju političke poene. 

I ginekolog Ante Ćorušić iz Zavoda za ginekološku onkologiju Klinike za ženske bolesti rekao je da prijedlog 'podržava znanost o napretku rase koji su izmislili nacisti'. Dodao je da razumije patnju roditelja koji imaju problema s neplodnošću, ali se protivi smrzavanju zametaka i doniranju jajnih stanica. 


Idi na 24sata

Komentari 180

  • walter w 11.07.2012.

    Bitno je kad je gos.Bajs išao na umjetnu oplodnju da je to bilo onda ok,a kada treba obični puk takvu vrstu pomoći onda je to tragedija.HDZ (i ostali) kako vas nije sram i stid?Užas!

  • ivadz 11.07.2012.

    idioti

  • zzadro 11.07.2012.

    Zanima me mišljenje Bajsa o ovome ? Zanima me kako bi danas glasovao

Komentiraj...
Vidi sve komentare