To je to što me zanima!

HDZ: 'Proročanstvo SDP-ove Babe Vange nije se ispunilo...'

HDZ-ovci su podsjetili kako se Siniša Hajdaš Dončić „proslavio“ prognozom da će na parlamentarnim izborima Restart koalicija dobiti 68 mandata, no ističu da ga ni ta blamaža nije pokolebala da nastavi glumiti proročicu.
Vidi originalni članak

Potpredsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić krajem listopada izjavio je kako će Hrvatska za desetak dana prijeći brojku od 10.000 zaraženih korona virusom na dan, jer epidemiološke mjere koje su donesene nisu dostatne. HDZ je čekao, ali i dočekao te se na Facebooku obrušio na SDP-ovca. 

Podsjetili su kako se Hajdaš Dončić „proslavio“ se prognozom da će na parlamentarnim izborima Restart koalicija dobiti 68 mandata, no ta ga i osobna i SDP-ova blamaža nije pokolebala da nastavi glumiti babu Vangu.

- Tako je 25. listopada zloguko najavljivao da će Hrvatska za desetak dana prijeći brojku od 10.000 zaraženih na dan, ali se nije ispunilo ni to njegovo „proročanstvo“ -  objavljeno je na HDZ-ovom Facebooku.

Navode da smo danas na 1467 novih slučajeva zaraze koronavirusom, što je neznatno povećanje od 4%, u odnosu na kada ih je bilo 1413.

- Brojni epidemiolozi potvrđuju da rast broja zaraženih osoba stagnira, da je spriječen tzv. eksponencijalni rast, što je pokazatelj da zaštitne mjere koje su na snazi - djeluju. No čemu se čuditi od SDP-a? ,,Baba” Hajdaš „Vanga“ Dončić samo oponaša svog donedavnog šefa Davora Bernardića - ističu. 

HAJDAŠ-DONČIĆ: 'SDP će imati svog kandidata za Zagreb! Mjere nisu dostatne'

Podsjećaju kako je bivši šef SDP-a "briljirao" s prognozama uoči parlamentarnih izbora da će uslijed epidemije 400.000 građana dobiti otkaz, politikantski i neodgovorno zazivao kolaps, slom i urušavanje nacionalne ekonomije.

- Nasreću, zahvaljujući snažnim gospodarskim mjerama Vlade spriječen je Bernardićev crni scenarij, očuvana su radna mjesta. Zašto SDP uvijek priželjkuje gore? I nakon izbora kontinuirano nastoje minirati napore i Vlade i Stožera u borbi protiv korone i njenih negativnih ekonomskih posljedica. Navijaju za koronu i svjesno pokušavaju štiti paniku - zaključuju HDZ-ovci.
 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • džoni_1 10.11.2020.

    Pa sdp to stalno potencira jer to im je jedina sansa da dodu na vlast bez obzira koja to cijena bila.

  • intellectus 10.11.2020.

    I što se desilo u Saboru, koliko je ministara palo ili bolje tko je preživio? Ujedinjena opozicija je imala velike ciljeve, što su ostvarili?

  • najiram 10 10.11.2020.

    kada  čete  poćeti  sa  progonom  partijaca  koji  su  poklali  uzidali  prali  trbuhe  trudnicama  iz  međimurja  prekmurja  prekdravlja..kada  ćete  objaviti  omena  paraćica  trudnicama  trbuha  sa  bajunetom  i  nabijanja  nerođene  djece  na  bajunetu,,,kada  čete  prestati  pjevati  da  se  titova  zloćinačkog  puta  ne  skrećete...treba  kazneno  goniti  te  krvnike  ljudi  koji  nisu  imali  nikakove veze  sa  ndh...pitan  vas  tko  vam  je  naredio  da  to  ćinite  zbijegu  pred  ruskom  frontom...kada  ćete  dati  imena  i  prezimena  tih  vampira  krvoženih  djećje  krvi...i  kad  jevate  da  ne  skrećete  to  nam  dajete  do  znanja  da  ćete  ponoviti  te  stravićne  zloćine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare