Obavijesti

News

Komentari 11

HDZ: 'Proročanstvo SDP-ove Babe Vange nije se ispunilo...'

HDZ: 'Proročanstvo SDP-ove Babe Vange nije se ispunilo...'

HDZ-ovci su podsjetili kako se Siniša Hajdaš Dončić „proslavio“ prognozom da će na parlamentarnim izborima Restart koalicija dobiti 68 mandata, no ističu da ga ni ta blamaža nije pokolebala da nastavi glumiti proročicu.

VIDEO

Potpredsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić krajem listopada izjavio je kako će Hrvatska za desetak dana prijeći brojku od 10.000 zaraženih korona virusom na dan, jer epidemiološke mjere koje su donesene nisu dostatne. HDZ je čekao, ali i dočekao te se na Facebooku obrušio na SDP-ovca. 

Podsjetili su kako se Hajdaš Dončić „proslavio“ se prognozom da će na parlamentarnim izborima Restart koalicija dobiti 68 mandata, no ta ga i osobna i SDP-ova blamaža nije pokolebala da nastavi glumiti babu Vangu.

- Tako je 25. listopada zloguko najavljivao da će Hrvatska za desetak dana prijeći brojku od 10.000 zaraženih na dan, ali se nije ispunilo ni to njegovo „proročanstvo“ -  objavljeno je na HDZ-ovom Facebooku.

NEISPUNJENO „PROROČANSTVO“ SDP-ove BABE VANGE. Siniša Hajdaš Dončić „proslavio“ se prognozom da će na parlamentarnim...

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednicaUtorak, 10. studenoga 2020.

Navode da smo danas na 1467 novih slučajeva zaraze koronavirusom, što je neznatno povećanje od 4%, u odnosu na kada ih je bilo 1413.

- Brojni epidemiolozi potvrđuju da rast broja zaraženih osoba stagnira, da je spriječen tzv. eksponencijalni rast, što je pokazatelj da zaštitne mjere koje su na snazi - djeluju. No čemu se čuditi od SDP-a? ,,Baba” Hajdaš „Vanga“ Dončić samo oponaša svog donedavnog šefa Davora Bernardića - ističu. 

'SDP će imati svog kandidata za Zagreb! Mjere nisu dostatne'
'SDP će imati svog kandidata za Zagreb! Mjere nisu dostatne'

Podsjećaju kako je bivši šef SDP-a "briljirao" s prognozama uoči parlamentarnih izbora da će uslijed epidemije 400.000 građana dobiti otkaz, politikantski i neodgovorno zazivao kolaps, slom i urušavanje nacionalne ekonomije.

- Nasreću, zahvaljujući snažnim gospodarskim mjerama Vlade spriječen je Bernardićev crni scenarij, očuvana su radna mjesta. Zašto SDP uvijek priželjkuje gore? I nakon izbora kontinuirano nastoje minirati napore i Vlade i Stožera u borbi protiv korone i njenih negativnih ekonomskih posljedica. Navijaju za koronu i svjesno pokušavaju štiti paniku - zaključuju HDZ-ovci.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.