To je to što me zanima!

HDZ smanjuje svima plaće i prodaje šest automobila

Zaposlenici HDZ-a, njih 70, uskoro će dobiti bruto plaću do 10 posto manju, što znači da će im neto plaća biti smanjena za 400 kuna i to zbog štenje
Vidi originalni članak

Stav je predsjednice stranke Jadranke Kosor i Predsjedništva da se politika koja se provodi u državi provodi i u stranci, rekao je tajnik HDZ-a Branko Bačić za Jutarnji list. Objasnio je tako odluku vrha stranke o smanjenju plaća zaposlenicima HDZ-a. Njih 70 uskoro će dobiti bruto plaću do 10 posto manju, što znači da će im neto plaća biti smanjena za 400 kuna. Zbog štednje stranka će prodati i šest službenih automobila.
- Stari su oko 10 godina, njihovo održavanje je skupo, a nisu nam nužni - nastavlja tajnik. Smanjenje voznog parka je tražila upravo Kosor. Nakon reduciranja HDZ-u će ostati 10 vozila. Na jedno od njih ima pravo i bivši premijer Sanader. Podsjetimo, HDZ se zbog krize odrekao 10 posto novca koji iz proračuna dobivaju sukladno broju zastupnika.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • plavuša13 06.10.2009.

    Malopaskira-pohvalno ce bit kad si spuste place dignute u nebesa i plate se po ucinku a ne samo po pojavljivanju u novinama.Kad si ukinu sve sto imaju dzabe i jos se bune,kad ukinu one koji nepotrebno i bez posla sjede tamo na olimpu primaju 18000kn place pa onda kake da se u nas zivi kao u EU,kad nas prestanu krast i kad prestanu srat i gledat nas u oci!

  • MalipasKira 06.10.2009.

    Dragi narode, čitam ove komentare i pitam se , što bi vi htjeli? Što vlada mora napraviti da bi jednom na prvom mjestu bio komentar tipa: \"Svaka čast, podržavam odluku vlade\"! Jalni Hrvatski narode, ja pozdravljam odluku premijerke Kosor! Pa me popljujte opet, kolko vam milo....

  • plavuša13 06.10.2009.

    E jest im dobra matematika kako na 20000kn moze 10% bit 400kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare