To je to što me zanima!

HDZ uhljebio bivšeg župana: Savjetnik za EU fondove u 70-oj

Andrej Plenković je dugogodišnjeg vukovarsko-srijemskog župana Božu Galića (69) postavio za posebnog savjetnika ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković poznat je po osvježivanju izbornih lista mladim kadrovima, kao i imenovanjima “novih” stranačkih lica na odgovorna mjesta. Dio stranačkih kolega upravo mu je to i zamjerao, no čini se da je i premijer popustio pritiscima stare garde jer je prošli tjedan dugogodišnjeg vukovarsko-srijemskog župana Božu Galića (69) postavio za posebnog savjetnika ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Mislilac 29.06.2021.

    Kakvi su ovo kriminalci na vlasti, ovo je strašno.

  • Luna777 29.06.2021.

    Ovaj bivši župan zamračio je odnosno "posudio" skoro 2 mln kuna županijskih novaca nekoj tvrtci koja je otišla u stečaj, i vjerojatno te novce županija nikada neće vidjeti. Sve će to opet narod platiti. No, da li je to istraživao DORH, da li je to protuzakonito, da li se ovaj predmet nalazi pred sudom, da li će bivši župan podmiriti taj iznos? Prestrašno mi je takve i slične stvari čitati, ali vidimo da HDZ ima skoro svakodnevno neku aferu. Za "nagradu" što je muljao sa županijskom lovom, Plenki-mon ga nagradio savjetničkim mjestom, jer eto sada su sedamdesetogodišnjaci postali na cijeni, pa umjesto u mirovinu, imenuju se za savjetnike ili žetončiće u Saboru. Mislim da je narod Hrvatske doista postao taoc jedne stranke, politike HDZ-a, koja radi što hoće, što želi... narode dokle tako?

  • dobronamjerni 29.06.2021.

    @Luna777 ne razumije se on u povlacenje novca iz Eu. On je strucnjak za zamracivanje novca iz Eu, zato i je tu di je

Komentiraj...
Vidi sve komentare