To je to što me zanima!

HDZ: Iz Milanovića progovara zavist prema premijerki Kosor

HDZ-ov dvojac Vladimir Šeks i Frano Matušić rekao je i kako je čelni čovjek SDP-a Milanović pokazao elementarno nepoznavanje temeljnih ustavnih odredbi i zakona
Vidi originalni članak

HDZ-ov dvojac, Vladimir Šeks i Frano Matušić, obrušio se na šefa SDP-a Zorana Milanovića koji smatra da je sastanak predstavnika Vlade i DORH-a vezan za istrage u slučaju Ina-Mol i navodnog davanja mita predstavljao miješanje izvršne u pravosudnu vlast. Smatraju da iz njega progovara zavist i netrpeljivost prema Jadranki Kosor i Vladi, što mu kažu, onemogućava da uvidi elementarne stvari te da zbog toga iznosi deplasirane i smiješne optužbe.

- Milanović je pokazao elementarno nepoznavanje temeljnih ustavnih odredbi i zakona. Prema Ustavu, predviđena je suradnja izvršne i sudbene vlasti. Na seminaru iz Ustavnog prava na prvoj godini Pravnog fakulteta Zoran Milanović bi pao - rekao je Šeks.

S druge strane Matušić je šefa SDP-a prozvao za opstruiranje europskog puta Hrvatske i okarakterizirao ga kao glavnog kočničara na tom putu. HDZ-ovci su iznosili hvalospjeve na račun premijerke Kosor govoreći o svemu što je napravila za završetak pregovora Hrvatske s EU, iako je Milanović uvjeravao javnost da taj posao neće biti obavljen do kraja lipnja. 

Matušić smatra da je Milanovićev pogled uz zavist i netrpeljivost zamagljen i mržnjom pa ne vidi što je učinjeno u zadnje dvije godine. 

- Zbog činjenice da je premijerka Kosor najzaslužnija za deblokadu i završetak pregovora bilo moralno i pošteno da ona potpiše i pristupni ugovor Hrvatske s EU - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • TPolak 01.07.2011.

    Pa Šeks jedini i poznaje "zakone" zato što on "kreira" i izmišlja zakone onako kako to paše HDZ-u i "velikim Hrvatima". Teško je shvatiti da egzistiraju zakoni "krojeni po narudžbi" političkog kriminala, a i zaboravio je vrijeme kada je bio u oporbi i šta je sve izmišljao kako bi popljuvao vladajuću koaliciju. Kosorka je odlično završila "Sanaderovu školu", druge izgleda i nema.

  • user_73657 01.07.2011.

    Frano Matušić.......hahahahahahahahahaha !!!!!

  • ciara46 01.07.2011.

    Ma tko normalan i na čemu može njoj zavidjeti, ljudi su samo iziritirani njenom pojavom i vladanjem bez ikakve opće koristi. Ima Milanović pravo ali trebao bi je ignorirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare