To je to što me zanima!

Hebrang napao psa dok je spašavao svog ljubimca

Andrija Hebrang prošlog je tjedna na Pašmanu šetao svojeg zapadnoškotskog terijera Nila (5). Odjednom ih je zaskočio i napao veliki mješanac
Vidi originalni članak

Kako nam je ispričao predsjednik HDZ-ova Kluba zastupnika u Saboru, vidio je da je vrag odnio šalu. Vlasnica velikog psa nije ga mogla obuzdati i sama je, priča Hebrang, ostala u šoku. Tada se on odlučio umiješati; razjapio je čeljust mješancu i pokušao izvući Nila kojeg je ovaj držao za šiju. Nil se uspio osloboditi, ali je Hebrang ne želeći da ga pas ugrize ostao posljednjim snagama držati mješanca za čeljust.
- Činilo mi se kao da pas ima 100 kila, ali mi je gazdarica kasnije rekla da ima samo 30. Na kraju sam ga morao pustiti, pa me ugrizao za dlan - kazao je Nilov vlasnik koji je zbog rane na ruci morao čak piti i antibiotike. Zato se i u ponedjeljak na sjednici predsjedništva HDZ-a pojavio sa zavojem na ruci.
Westy Nil veliki je ljubimac u Hebrangovoj obitelji, a i njegov vlasnik često ističe da nema boljeg antistresnog programa od igre i šetnje sa psom. Iako se nesreće, kaže, događaju, srećom nitko nije teže stradao.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • marko00 30.01.2008.

    svom sinu je namjestio natječaj, ministar zravstva ošo u njemačku se liječit, i jošpuno afera pogledaj malo unazad 4 godine pa češ vidit

  • Extaza 30.01.2008.

    Ne razumijem ovem poremećene budale koje bi da ga je ugrizo za vrat,bravo za psa i takve gluposti.Pa to samo kreten može poželjet.Šta je tebi taj Hebrang napravio?Ajde daj mi dobar razlog.

  • diki 29.01.2008.

    Što ga nije šetao po Zagrebu, a valjda zato što on ima višak love pa vikende može provodite gdje god- sotnica-

Komentiraj...
Vidi sve komentare