To je to što me zanima!

Hebrang: Zanimljivo je da nisu otišli pred kuću Ive Sanadera

U stanu Andrije Hebranga, u vrijeme kad su ga prosvjednici pozivali da izađe van, su bile njegova kćer i supruga. Izjavio je da su mu skandiranja pred kućom teško pala
Vidi originalni članak

Andrija Hebrang nije bio u svom domu dok mu je tisuće ljudi prd zgradom skandiralo "Hebrang lopove!". Navodno su u stanu bile samo njegova kćer i supruga. U trenutku prosvjeda on je stigao do Babonićeve ulice  no nije mogao dalje. 

- Tužno je kad vas netko nakon 20 godina svega što sam napravio za ovu državu naziva lopovom. Sve što imam zaradio sam krvavim radom - rekao je Hebrang za net.hr

- Zanimljivo je kako nisu išli pred Sanaderovu kuću - izjavio je za Novi list Hebrang.

Dodao je kako je uvrede doživio teže nego sva ratna zbivanja. Na kraju, HDZ-ovac je zaključio kako HDZ nije lopov, već da će njegova stranka uvesti Hrvatsku u Europsku uniju. 

Idi na 24sata

Komentari 325

  • diego ladonde 09.03.2011.

    Andrija, brzo u Austriju. Zvali su iz bolnice.Imaš termin za lobotomiju. Napokon će ti uspjeti izjednačiti ljepotu sa pameću.

  • eufemija 09.03.2011.

    pinokio se opet provaljuje, kako ga nije sramota stalno lagati. Čim zine , slaže. Glupljeg čovjeka ne vidjeh nigdje. Zanima me samo kako je on mogo fakultet završiti. Vjerovatno po političkoj liniji. Za njega je narod rulja,ma on je rulja i hulja.

  • štefek 09.03.2011.

    dragi ko meni piši odgovo ;Gledate moj pravopis , no ne znate da sam povratnik i da mi neide baš najbolje u hrvatskom jeziku . Gledate te nebitne sitnice , a ne shvačate poantu mojih rečenica . Gledate najviše samo na ono što nemate , a ne cijenite ono što imate .

Komentiraj...
Vidi sve komentare