To je to što me zanima!

Heidi platila 300.000 eura za ružičasti 18. rođendan

Čeka li je život u ružičastom: Heidi Janković je u Jagodini slavila rođendan. I torte od 70 kg bile su roze. Zbog toga je glavna zafrkancija na internetu
Vidi originalni članak

Dragi kume, sad nazdravi, punoletstvo dok se slavi, riječi su pjesme turbofolk pjevača Miloša Bojanića. Pjesma je glazbena podloga filmiću s proslave 18. rođendana Heidi Janković, Srbijanke koja odrasta u Švicarskoj.
Roditelji su joj u mjestu Jagodina organizirali zabavu s oko 600 gostiju i to platili, procjenjuju srbijanski mediji, gotovo 300.000 eura. Na Facebooku su osvanuli deseci fotografija koje svjedoče kako su se svi dobro zabavljali, a najveselija je bila upravo slavljenica Heidi. S golemim osmijehom pozirala je pokazujući svoje torte teške 70 kilograma, a snimili su je i kako pjeva stojeći na stolcu.
Ipak, Heidi se u prvim danima 19. godine života vjerojatno mnogo manje zabavlja nego što se nadala. Fotografije njezine proslave preplavile su internet, a na Facebooku su anonimci osnovali grupe u kojima joj se izruguju. Mnogi su na fotografije montirali sebe kraj Heidi, a na majicama si pišu poruke poput“Heidi, pozovi me na svadbu” ili “Kad narastem, bit ću Heidi”. Čak su montirali i lik Chucka Norrisa kraj slavljenice. Heidinu proslavu 18. rođendana uglavnom nazivaju groznom paradom primitivizma, kiča i neukusa.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • strasnisud 27.08.2010.

    malo se udebljala ova heidi klum..:D

  • Gia 27.08.2010.

    fuj

  • dbanon_ri 27.08.2010.

    Ružna devojko! Odi bre pa se leči!

Komentiraj...
Vidi sve komentare