To je to što me zanima!

Helikopter GSS-a skoro se srušio na splitsku bolnicu

Ovo nije prvi put da smo skoro izgubili glavu. Već nam je jednom u turbinu doletjela prazna vreća cementa, kaže pročelnik GSS-a Vinko Prizmić
Vidi originalni članak

Heliodrom Splitskog KBC-a zatvoren je za promet nakon što su srećom i prisebnošću pilota izbjegnuti pad helikoptera i ljudske žrtve. Helikopter sa šest članova GSS-a uzletio je u subotu zbog akcije spašavanja na Zadraskom području. Sa privatnog gradilišta u neposrednoj blizini heliodroma doletio je najlon i omotao se oko glavnog rotora. Situacija koja najčešće rezultira padom izbjegnuta je prisebnošću pilota.
- Ovo nije prvi put da smo skoro izgubili glavu. Već nam je jednom u turbinu doletjela prazna vreća cementa - kaže pročelnik GSS-a Vinko Prizmić. Nakon sanacije kvara ekipa je odletjela na zadatak, a heliodrom je zatvoren do daljnjeg. Prizmić se nada da je ovo dovoljno upozorenje kako heliodrom ne može egzistirati u tijesnom zagrljaju građevina koje ga sve više okružuju.
- Bolnica i spašavanje života moraju imati prioritet stoga se mora stati na kraj zatvaranju pristupnih koridora, ogorčen je Prizmić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Viktorovac 18.05.2008.

    poison girl ; zrakomlat je bila zezancija nego di si ti nasla u kojem rijecniku da je HELIDROM

  • poison girl 17.05.2008.

    e viktorovac, viktorovac : helikopter=zrakomlat, mjesto gdje \"zrakomlat\"slijeće i polijeće =helidrom. :)

  • Viktorovac 17.05.2008.

    e marina marina , nije ni jedno ni drugo vec \"zrakomlat\" :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare