To je to što me zanima!

Hercegovina među top 10 regija za strana ulaganja

Hercegovina je strancima sve zanimljivija regija za ulaganje u nekretnine. Autentičnost kulture, klima i tempo života su ono što ih najviše impresionira
Vidi originalni članak

Povoljne cijene, blizina mora i planina te autentičnosti kulture razlozi su što stranci sve više žele ulagati u nekretnine u BiH. Za strane turiste povoljan je tempo života koji je puno sporiji od onog na koji su navikli na Zapadu. Časopis FDI Magazine, koji se bavi stranim ulaganjima, Hercegovinu je uvrstio u 10 najboljih južnoeuropskih regija za ulaganje u sklopu natječaja za europski grad i regiju budućnosti. Prijavile su se 142 regije i 233 grada. Uz Hercegovinu su na listi španjolska Katalonija i talijanski Piemont.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • PapaŠtrumpf 15.03.2010.

    Opet hercegovci imaju neku štelu u odboru...

  • papaja 15.03.2010.

    Aj Leticia ne se.ri, što si ti to molim te poslala dolje. Baš volim vidjeti ove demokratične, socijalno osvještene, umjerene Hrvatine kako se.ru protiv jednog dijela hrvatskih državljana gdje god stignu i kada to uopće nema veze s temom. Druga bitna stvar, naučite malo zemljopisa, a ne bi škodilo niti povijesti. Pa tako kada bi imali bar malo elementarnog znanja znali bi da se Hercegovina ne proteže samo u onom dijelu bih koji naseljavaju Hrvati za koji se najčešće u ovom negativnom kontekstu upotrebljava ta riječ da bi se okarakteriziralo sve osobe koje dolaze s tog područja. Hercegovina ima i svoje istočne granice od kojih prema središnjem dijelu su pretežno naseljene Srbima. Isto tako u Hercegovini živi i dosta veliki broj Bošnjaka. Zato frustracije i mržnju iskaljujte na drugom mijestu. Svaka čast za mjesto među top 10, samo da to počme donositi rezultat, jer ako je susjedu bolje i nama je bolje!

  • Piknik 15.03.2010.

    ta raca neće propast al mostar grad ko iz bajke

Komentiraj...
Vidi sve komentare