To je to što me zanima!

Hillary: Bill nije trebao zbog Lewinsky odstupiti s pozicije

Hillary se pita i zašto nema istrage protiv trenutnog američkog predsjednika Donalda Trumpa kojeg su brojne žene optužile za seksualno uznemiravanje
Vidi originalni članak

Bill nije trebao odstupiti s predsjedničke pozicije zbog afere s Monikom Lewinsky, kazala je Hillary Clinton za CBS. Kazala je kako to nije bila zloupotreba moći i da je Monika odrasla osoba koja je pristala na odnos. 

Hillary se pita i zašto nema istrage protiv trenutnog američkog predsjednika Donalda Trumpa kojeg su brojne žene optužile za seksualno uznemiravanje. 

Podsjetimo, Hillary je ostala uz supruga nakon što je otkriveno da je imao aferu s djelatnicom Bijele kuće Monikom Lewinsky dok je bio predsjednik. Bill je isprva nijekao aferu, no na kraju je sve priznao i odstupio.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ichbin2 15.10.2018.

    ja sam mislio da je baba hmrla nakon izbornog poraza, nema je za ćut i vidjet

  • 15.10.2018.

    Zanima me šta bi se dogodilo kad bi Levinski rekla da je bila ucijenjena, prisiljena,... Da je morala ukoliko je htjela zadržat posao. A možda je tako i bilo. Ili je dobila puno $ da šuti. Ili joj je samo zaprijećeno, ako zucne, ...

  • 15.10.2018.

    Prvo, ne razumijem žene koje se petljaju sa oženjenim muškarcima, pogotovo ne razumijem iste koje nakon avanturice koje su same i potakle i s guštom sudjelovale pa nakon toga sa tim uz pompu izadju u javnost. Muškarcima zaista nije lako, preporučam im da više razmišljaju gornjom glavom! Mi žene zaista znamo biti gadure.

Komentiraj...
Vidi sve komentare