To je to što me zanima!

Adolf Hitler je do 1962. živio u Argentini s Evom i dvije kćeri?

Kako pišu autori knjige Grey Wolf: Escape of Adolf Hitler, vođa nacista zapravo je 1945. godine pobjegao u Argentinu zajedno s Evom Braun i ondje osnovao obitelj
Vidi originalni članak

Prema navodima iz knjige Grey Wolf: Escape of Adolf Hitler, britanski novinar Gerrard Williams i koautor Simon Dunstan tvrde kako se vođa nacista Adolf Hitler nije ubio 1945. godine, već je u Argentini živio do 1962. godine. Autori ističu kako su nedavno pronašli "nevjerojatne" dokaze koji na to ukazuju, javlja Times of India

Kako većina povjesničara tvrdi, Hitler se ubio u svom bunkeru u Berlinu 1945. godine, ali autore nove knjige o njegovom životu kažu kako postoje i dokazi da je vođa nacista pobjegao u Južnu Ameriku. 

- Ne postoje forenzički dokazi da je Hitler umro u Berlinu, niti da je Eva Braun preminula ondje. Ipak, dokazi koje smo prikupili od ljudi koji žive u Argentini gdje je Hitler bio su iznenađujući - istaknuli su autori knjige. Dodaju kako su Hitler i Eva Braun u travnju 1945. godine otputovali u Argentinu, koja je bila pod fašističkim režimom u to vrijeme. 

Ondje su počeli novi život, imali su dvije kćeri te su tamo i navodno živjeli sve do smrti. Osim toga, autori ističu kako su Staljin, Eisenhower i Hoover znali da ne postoje dokazi kako je Hitler preminuo. Prema najnovijim dokazima, lubanja za koju se tvrdilo da je Hitlerova zapravo pripada mladoj ženi.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • SnoopyDogy 20.10.2011.

    Ako neznate,rusi su prvi nasli ostatke pougljenih kostiju (lubanje...) prema cemu su otkrili da je popio cijanid i upucao se u glavu istodobno,nakon cega su ga izveli iz bunkera,polili po njemu preko 50litara benzina i zapalili. Dan danas rusi imaju njegove kosti googlajte malo :)

  • Aguero87 20.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Igraine7 20.10.2011.

    sad ćete reći da je naš državni vrh puno blaži: PA ONI SVJESNO GURAJU NAROD U SMRT I BOLEŠTINE siromaštvom, bakterijama, cjepivima, trovanjem vodom, hranom, itd. Eto samo jednog primjera: Novi Zg nema grijanja i tople vode nego se smrzavaju a uredno plaćaju. Kopa se po kontejnerima desetljećima dok oni koji se znaju snaći super žive. Svi kukaju usmeno i pismeno ali ništa ne poduzimaju, ČAK NI SADA KADA SMO PRODANI U PAKETU eu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare