To je to što me zanima!

Hladnjačom pregazio ženu i tijelo vukao 150 metara

Split: Vozač kamiona nije ni znao da je naletio na pješakinju. Očevidac nesreće je sjeo u svoj auto, krenuo za kamionom i vikao kako bi ga zaustavio
Vidi originalni članak

Zoru S. (80) koja je netom izašla iz Kauflanda na Boktuljinu putu u Splitu udario je u ponedjeljak oko 13 sati vozač hladnjače vozeći unatrag. Vozač hladnjače tvrtke MBM izlazio je iz garaže trgovačkog centra i nije bio svjestan da je udario ženu. Njeno tijelo je vukao pod kotačima još 150 metara. Očevidac nesreće sjeo je u svoj auto i krenuo za hladnjačom da je zaustavi.
- Muškarac je u bijeloj Škodi jurio za hladnjačom i vikao vozaču da stane. Žena je na mjestu umrla, nije joj bilo pomoći - rekla je očevitkinja nesreće. Hladnjača je pregazila 80-godišnju Zagrepčanku koja je bila u posjetu obitelji. Navodno se u utorak trebala vratiti kući. Na mjesto nesreće izašao je i sudac Slavko Lozina i ispitao je Splićanina koji je vozio Škodu. Policija će protiv vozača hladnjače podnijeti kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Zlatko76 05.05.2009.

    žena je bila neoprezna, vozač kamiona kad vozi unatrag nema preglednost i zato je u ovom slućaju najveći krivac Kaufland. U nijednoj pravoj firmi se nemože i nesmije dogoditi da kamion u rikverc izlazi na glavnu cestu poslije dostave. A ako se već desi da iz nekog razloga mora izlaziti na rikverc onda jedan njihov djelatnik mora biti iza kamiona i vozaču rukom davati znak za vožnju. Jer vozač teretnog vozila kad ide u nazad pouzdaje se samo u retrovizore. Dok ti gledaš u jedan retrovizor nevidiš šta ti se dešava sa druge strane teretnog vozila i dali je netko prošao iza kamiona ili slično. Ne vozim kamion, ali vozim maxi kombi i puno puta sam se našao u slićnoj situaciji i zato kažem da su u takvim situacijama najveći krivci upravo takve firme koje nemaju prave dostavne punktove, već se improvizira.

  • Piknik 04.05.2009.

    Znam oba vozača koja tamo dostavljaju.Mogu samo reć da mi je žao koji je da je,jer oba su dobre osobe,vridne i ne divljaju po cesti i sad ovo.Tamo i po pet buseva stoji na stanici,ljudi pretrčavaju.Baš sam pod šokom.

  • nitron 04.05.2009.

    Uh , strašno, jadna žena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare