To je to što me zanima!

Mamić ipak ne ide na slobodu, na sudu mu odbili jamčevinu

Odluka o odbijanju jamčevine koju je Zdravko Mamić priložio u nekretninama donesena je na sudskom ročištu u petak na kojem je sudjelovao i vještak
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić ne ide na slobodu . Sud mu je odbio jamčevinu od 14 milijuna kuna koju je priložio u vidu nekretnina. Potvrdio je to zamjenik ravnatelja Uskoka Tonči Petković.

Odluka o odbijanju jamčevine donesena je na ročištu u petak na kojem je sudjelovao i vještak.

POGLEDAJTE VIDEO: Odbijena jamčevina

Sutkinja je u četvrtak prihvatila jamstvo za Marija Mamića koje je, neslužbeno doznajemo, dijelom u nekretninama, a dijelom u gotovini dok je jamčevinu Sandra Stipančića, koji je ponudio obiteljske nekretnine, odbila.

Da će za izlaz iz istražnog zatvora umjesto 14 milijuna kuna u gotovini ponuditi nekretnine svojih prijatelja Mamić je poručio još u utorak putem svojih odvjetnika.

Igor Krota nije ponudio jamčevinu .

Idi na 24sata

Komentari 116

  • POTPEC 11.12.2015.

    Lako bi on izbrojio tu lovu samo kad bi moga dokazati da ju je pošteno sa svojih deset prdtiju zaradija. Ovako je možda i bolje manje če se nervirati nego kad je na slobodi.

  • Mala vevejica 11.12.2015.

    Štakor u svojim odajama!

  • Sluga Janko 11.12.2015.

    Znači da Mamić ipak nije sa njima "umrežen" da bi bio dobro zaštičen i pošten je kada ne ide na slobodu jer koliko u državi ima nepoštenjaka za koje se zna tko su,što su radili i ima se dokaza pa nikom ništa i dalje su na slobodi

Komentiraj...
Vidi sve komentare