To je to što me zanima!

Holy s jointom na Cvjetnom: 'Stranke nas kopiraju i kradu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na zagrebačkom Cvjetnom trgu Holy je sa članovima stranke simbolično zapalila lulu mira kako bi istaknula zalaganje ORaH-a za liberalizaciju i legalizaciju konoplje
Vidi originalni članak

Predsjednica stranke ORaH Mirela Holy u petak je na Cvjetnom trgu poručila kako sve stranke njihove ideje predstavljaju kao svoje. Istaknula je kako su Hrvatskoj nužne reforme pravosuđa, javne uprave i teritorijalnog ustroja što su, smatra, preduvjeti za ostale reforme. Njihovo provođenje, dodala je, bit će uvjet podrške eventualnoj manjinskoj vladi.

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu Holy je sa članovima stranke simbolično zapalila lulu mira kako bi istaknula zalaganje ORaH-a za liberalizaciju i legalizaciju konoplje. Gulila je i krumpire kako bi ukazala na loše pravosudne odluke.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mi smo svojim djelovanjem pokazali da smo kilometrima, da ne kažem svjetlosnim godinama, ispred SDP-a i svih drugih stranaka u Hrvatskoj. Jedina smo programska stranka. Svi nas kopiraju, kradu, bezočni su u tome, prisvajaju naše ideje i govore da su njihove - rekla je Holy i ponovila kako koalicija sa SDP-om ne dolazi u obzir osim ako će o njima ovisiti raspisivanje novih izbora.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • MilovanVladislovic 09.11.2015.

    Pimpek me boli, za blesavu Holy !

  • 024komentator 07.11.2015.

    Ne, sigurno je HDZ bolji koji nas po mentalitetu zeli unazadit bar 50 godina.

  • liliana 07.11.2015.

    Možeš misliti kako ćeš sa marihuanom dobiti izbore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare