To je to što me zanima!

Holy više nije na čelu ORaH-a: Nije bilo lako, ali je bilo nužno

Ostavke na funkcije potpredsjednice i potpredsjednika stranke podnijeli su i Božana Zadro te Davor Škrlec. ORaH-u predstoje obavezni unutarstranački redovni izbori
Vidi originalni članak

Iz stranke ORaH priopćili su da je predsjednica ORaH-a Mirela Holy podnijela formalnu ostavku na funkciju predsjednice stranke putem dopisa članicama i članovima stranke 7. prosinca. 

- Podnošenje ostavke izraz je odgovornosti predsjednice stranke za neispunjavanje planiranog rezultata iz Plana rada za 2015. godinu na parlamentarnim izborima održanih prije mjesec dana. Vanjske i unutarnje razloge postignutog rezultata, predsjednica je iznijela Izvješćem o radu stranke 2015. koje je podržalo Predsjedništvo ORaH-a na 19. sjednici, održanoj 29.11.2015. godine te Glavni forum ORaH-a na 21. sjednici održanoj 6. prosinca 2015. godine, slijedom kojeg je usvojen i Plan rada stranke za 2016. godinu koji predviđa promjene u radu stranke koje su potrebne za uspješan rad u budućnosti - stoji u priopćenju. 

Svjesna odgovornosti za stanje u stranci Mirela Holy je istaknula kako njena ostavka nije ''napuštanje broda koji tone''. Naglasila je kako napuštanje funkcije predsjednice ORaH-a nije lako, ali je nužno jer je loš rezultat na izborima velikim dijelom posljedica i njenog karaktera zbog kojeg stranka trpi štetu. 

Ostavke na funkcije potpredsjednice i potpredsjednika stranke podnijeli su i Božana Zadro te Davor Škrlec. ORaH-u sada predstoje obavezni unutarstranački redovni izbori predviđeni Statutom.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • yocko 09.12.2015.

    Barem 50% tih kojekakovih stranaka treba ukinuti,samo su na trošku države.

  • zlatkoli 09.12.2015.

    Stranka kao takva i je osnovana da bude produžena ruka SDP-a, pa kako nije polučila potrebne ruke, a i sama Holy je rekla da bi se pridružila Milanoviću! Dakle kao takva nije potrebna osim zbog uhljeba..

  • du-tat 09.12.2015.

    Mirela je za razliku od mnogih jedna dosljedna, principjelna političarka. Žalosno da mnogi to nisu prepoznali. Mnogi se na račun njenog izgleda ismijavaju, kao da je to bitno. Šteta da više nije u politici a mogla je puno dati zajedno sa strankom ORAH.

Komentiraj...
Vidi sve komentare