Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
41 komentara

Holy više nije na čelu ORaH-a: Nije bilo lako, ali je bilo nužno

Ostavke na funkcije potpredsjednice i potpredsjednika stranke podnijeli su i Božana Zadro te Davor Škrlec. ORaH-u predstoje obavezni unutarstranački redovni izbori

Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
41 komentara

Iz stranke ORaH priopćili su da je predsjednica ORaH-a Mirela Holy podnijela formalnu ostavku na funkciju predsjednice stranke putem dopisa članicama i članovima stranke 7. prosinca. 

- Podnošenje ostavke izraz je odgovornosti predsjednice stranke za neispunjavanje planiranog rezultata iz Plana rada za 2015. godinu na parlamentarnim izborima održanih prije mjesec dana. Vanjske i unutarnje razloge postignutog rezultata, predsjednica je iznijela Izvješćem o radu stranke 2015. koje je podržalo Predsjedništvo ORaH-a na 19. sjednici, održanoj 29.11.2015. godine te Glavni forum ORaH-a na 21. sjednici održanoj 6. prosinca 2015. godine, slijedom kojeg je usvojen i Plan rada stranke za 2016. godinu koji predviđa promjene u radu stranke koje su potrebne za uspješan rad u budućnosti - stoji u priopćenju. 

Svjesna odgovornosti za stanje u stranci Mirela Holy je istaknula kako njena ostavka nije ''napuštanje broda koji tone''. Naglasila je kako napuštanje funkcije predsjednice ORaH-a nije lako, ali je nužno jer je loš rezultat na izborima velikim dijelom posljedica i njenog karaktera zbog kojeg stranka trpi štetu. 

Ostavke na funkcije potpredsjednice i potpredsjednika stranke podnijeli su i Božana Zadro te Davor Škrlec. ORaH-u sada predstoje obavezni unutarstranački redovni izbori predviđeni Statutom.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message