To je to što me zanima!

Honorari reality zvijezda: Tko dobije 700, a tko 120.000 kn?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
TELEVIZIJE SE OTVORENO NADMEĆU: Tko u reality showovima i natjecanjima najbolje zarađuje, doznajte ekskuzivno u ponedjeljak u tiskanom izdanju 24sata
Vidi originalni članak

Nikad nije bilo više reality showova pa su se televizije nadmetale tko će imati bolji žiri i natjecatelje. Tko u reality showovima i natjecanjima najbolje zarađuje, doznajte u ponedjeljak samo u 24sata.

Transformacije iz muškaraca u žene i obrnuto osmero sudionika showa “Tvoje lice zvuči poznato” naplaćuje nekoliko tisuća kuna tjedno. Za isti honorar “tuku” se zvijezde u “Maestru” koje pokušavaju savladati dirigentske vještine. Suci glazbenog showa u kojemu traže talentiranu djecu za donošenje odluka o tome tko će nastaviti s pjevanjem dobivaju mnogo više, a koliko zarađuju Vanna, Mile Kekin, Maja Šuput i stanari Big Brother kuće saznajte u ponedjeljak u novom broju 24sata.

Uz to, donosimo popis namirnica koje uništavaju libido, a istražili smo i kako se političari verbalno obračunavaju tijekom predizborne kampanje. Za tu smo priliku sastavili listu najzapamćenijih uvreda na domaćoj političkoj sceni.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 14

  • uvela ruža 12.10.2015.

    ma znam..to ti se ja tak šalim:-))

  • pp1990 12.10.2015.

    Ma ajde, stas kupovat kad ce sutra bit na netu

  • mrado88 12.10.2015.

    glupi novinar a još gluplji tekst....

Komentiraj...
Vidi sve komentare