To je to što me zanima!

Horor: Ženu porezao nožem, a potom je bebu bacio s balkona

Njemačka: Prije dva mjeseca David L. (32) je ponosno pozirao s kćerkicom u naručju. Čak je istetovirao njezino ime. Prije nekoliko dana bacio ju je s balkona i ubio je
Vidi originalni članak

David L. (32) bacio je u noći na 14. svibnja svoju kćer s balkona. Beba stara samo dva mjeseca je poginula.

David i njegova partnerica Jesmira S. (20) posvađali su se u stanu u njemačkom Frankenthalu. Njihova djeca stara 4 i 6 godina iz prijašnjih veza bila su budna i vidjela su kako je David Jesmiru ozlijedio nožem.

Jesmira, oblivena krvlju, je istrčala iz stana po pomoć. David koji se u slobodno vrijeme bavi kick boxingom, uletio je u dječju sobu, izvukao je bebu Sennu iz krevetića i bacio ju s balkona na drugom katu. Beba je na mjestu poginula.

David se zatvorio  u stan. Kada je policija provalila, sjedio je u dnevnoj sobi. Držao je djecu i nož u ruci. Navodno je i kćer (6) ozlijedio nožem.  

'Da ga nismo svladali možda bi ubio i ostalu djecu'

- Da nismo svladali oca možda bi ubio i ostalu djecu i sebe - kažu u policiji. Jesmira S. i kći su izvan životne opasnosti, a sinu (4) je pružena pomoć psihologa. Policija sumnja kako je motiv ljubomora.  

- David je jako ljubomoran čovjek, više puta su se svađali zbog drugog muškarca - rekao je za Bild poznanik para. David L. je priveden.

Prije samo dva mjeseca ponosno se fotografirao sa Sennom u naručju i čak je dao istetovirati njezino ime na ruku. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • user_130878 18.05.2016.

    eto vam balije jebali vas oni

  • malenalena 18.05.2016.

    david je bolesnik,i to se vidi...ja ne znam da li se ljudi upoznaju prije no što krenu u zajednički život,prije no što krenu stvarat obitelj ?

  • mede 18.05.2016.

    šta mu je jadno dijete krivo,monstrum.

Komentiraj...
Vidi sve komentare