To je to što me zanima!

Horvatinčić opet traži odgodu: Tvrdi kako ima atrofiju mišića

Tomislav Horvatinčić je u ponedjeljak zatražio odgodu odlaska u zatvor na sedam mjeseci. Tvrdi da mu je nakon operacije bederene kosti zbog izražene atrofije mišića preporučena fizikalna terapija
Vidi originalni članak

Poduzetnik Tomo Horvatinčić dostavio je sucu izvršenja kazne Županijskog suda u Zagrebu medicinsku dokumentaciju i zatražio da mu odgodi odlazak u zatvor za još sedam mjeseci.

Dopunu svog prvog zahtjeva za odgodom zbog operacije argumentirao je tvrdnjom da mu je nakon operacije bedrene kosti u Beču zbog izražene atrofije mišića preporučeno obavljanje fizikalne terapije i rehabilitacije u trajanju od šest mjeseci. Uz to, naveo je i da se na kontrolne preglede Klinici u Beču mora javiti u lipnju i rujnu 2021. godine.

OPERACIJA TRAJALA 7 SATI Horvatinčić operiran u Beču, opet će tražiti odgodu odlaska u zatvor: 'Trpi velike bolove'

Sudac izvršenja zagrebačkog Županijskog suda donijet će odluku o novoj molbi nakon što liječnik zatvorske bolnice donese stručno mišljenje može li se pravomoćno osuđeni poduzetnik liječiti u okvirima zatvorskog sustava. 

Hovatinčićeva molba je u utorak proslijeđena Zatvorskoj bolnici u Zagrebu čiji bi liječnici trebali donijeti stručno mišljenje može li se pravomoćno osuđeni poduzetnik liječiti u okvirima zatvorskog sustava, pojasnio je za Hinu glasnogovornik zagrebačkog Županijskog suda Krešimir Devčić.

OPERIRAO BEDRENU KOST Horvatinčiću zatvor nikamo neće pobjeći: Žele novu odgodu

On je, podsjećamo, osuđen na četiri godine i deset mjeseci zatvora zbog izazivanja pomorske nesreće u kojoj su u kolovozu 2011. godine kraj otočića Lukovnjaka poginuli supružnici Francesco i Marinela Patella Salpietro. Od prosinca 2019. zbog bolesti odgađa odlazak u zatvor.  

Idi na 24sata

Komentari 170

  • Milanović is the best 17.03.2021.

    Isa bi ti meni na Goli otok!

  • kormilar 17.03.2021.

    Horvatinčić je živi dokaz da zatvor možeš izbjegavati dokle god imaš novaca! To je hrvatsko pravosuđe!

  • IvicaLugaric 17.03.2021.

    Zaboravil sam reči još nekaj: dobra stara yuga ,u njoj bi već imal terapiju i prvoklasni smještaj na poznatom otoku.😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖

Komentiraj...
Vidi sve komentare