To je to što me zanima!

HOS-ovci u Knin idu u majicama na kojima je pozdrav zbog kojeg je Milanović otišao iz Okučana

Premda je Ministarstvo hrvatskih branitelja osiguralo dovoljan broj prigodnih majica, dio branitelja programu će nazočiti u crnim majicama s novim natpisom i amblemima
Vidi originalni članak

Unatoč planiranom scenariju da predstojeći Dan pobjede u Kninu protekne u duhu pomirbe i zajedničkog građenja budućnosti hrvatskog i srpskog naroda, 25. obljetnica Oluje ipak neće proći bez nezadovoljnih, piše u nedjelju Večernji list.

Dio braniteljskih udruga, nezadovoljan dolaskom potpredsjednika Borisa Miloševića u Knin te potpredsjednika Tome Medveda u Grubore, državni će vrh dočekati prema vlastitom scenariju, već viđenom u Okučanima na obljetnici Bljeska 1. svibnja.

Podsjetimo, nekolicina branitelja tada je, odjevena u majice kojima dominira amblem HOS-a, svojom nazočnošću isprovocirala odlazak predsjednika Zorana Milanovića s proslave, a u vrlo sličnim majicama, s istom porukom, u Knin stižu, kako se očekuje, u mnogo većem broju.

DOGOVOR PLENKOVIĆA I SDSS-A 'U Knin dolazi Milošević, u Grubore ide Tomo Medved'

Premda je Ministarstvo hrvatskih branitelja osiguralo dovoljan broj prigodnih majica s amblemom VRO Oluja te "u cilju zajedništva i prepoznatljivosti na svečanosti predlažu njihovo odijevanje", dio branitelja programu će nazočiti u crnim majicama s novim natpisom "Zajedno u ratu, zajedno u miru" te s amblemima Specijalne policije, gardijskih postrojbi i ovoga puta nešto manjim grbom HOS-a, uz koji se veže i poklič "za dom spremni".

Na lijevom je rukavu hrvatska zastava, dok je na desnom otisnuta oznaka postrojbe, primjerice Tigrova ili Puma, objavio je N1 uz fotografije majica.

Idi na 24sata

Komentari 495

  • Palamudan 04.08.2020.

    mogu svi doći samo ne zaboravite masku FFP2 za lidere a za obične ljude mogu i pamučne ili šal prek labrta

  • Palamudan 04.08.2020.

    možda za par godina dopuste i golotinju na javnom mjestu te uporabu marihuane kao i pesticida i herbicida putem inhalatora za osobnu uporabu

  • anton93 04.08.2020.

    HV,HOS,HVO ❤

Komentiraj...
Vidi sve komentare