To je to što me zanima!

Hrabri ljudi u zadnji čas spasili djecu iz tonućega automobila

Velika Britanija: Vatrogasci u okrugu Essex su u subotu primili čak tristotinjak poziva građana te su uložili nadljudske napore da svima pravodobno pomognu
Vidi originalni članak

Englez Andrew Cause zabilježio je u subotu mobitelom dramatično spašavanje troje djece i vozača (30) iz automobila koji je naočigled tonuo na jednoj od ulica Hockleyja, sela u Essexu u Velikoj Britaniji pogođenim zatrašujućom poplavom.

Mališane u dobi od osam, šest i četiri godine su spasili susjedi Hannah King (22), Emma Burles (26) i trojica mladića, koji su odlučili ne zvati vatrogasce već su sami krenuli u akciju.

Ostavili im dirljivu poruku na YouTubeu

Vozač Scott Swinford (30) je tim hrabrim ljudima javno zahvalio što su mu spasili sina, nećaka i nećakinju, a na YouTubeu je dirljivu poruku ostavila i njegova punica.

Vatrogasci u okrugu Essex su u subotu primili tristotinjak poziva građana te su uložili nadljudske napore da svima pravodobno pomognu.

Lijepo je znati da ni ostali nisu nijemo promatrali tuđu nesreću, a valja napomenuti da i vremenska prognoza nosi radost budući da bi u ponedjeljak oborine trebale prestati.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Antena 26.08.2013.

    Lijepo je znati da na ovom svijetu ima jos ljudi!

  • mila 19 25.08.2013.

    ovako je pisalo i kad je dite upalo na bačvice...a tamo pličak...isto je bilo "spašavanje"

  • emma123 25.08.2013.

    Bravo Hana i Ema i ona tri mladića naravno !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare