To je to što me zanima!

Hrabrost ili glupost? Pucao si je u trbuh da testira pancirku

Nepoznati muškarac svoj je pothvat i snimio. Neko vrijeme je skupljao hrabrost, a nakon što je obavio planirano uslijedile su psovke zbog boli koju je osjetio
Vidi originalni članak

Nepoznati muškarac odlučio je testirati svoju pancirku. Uzeo je pištolj, uključio kameru, prislonio pištolj na svoj trbuh i pucao. Srećom, njegov test je bio uspješan iako je eksperiment bio bolan. 

Unatoč odluci da testira zaštitni prsluk, prije samog čina priznao je da još skuplja hrabrost. Nakon što je napokon obavio planirano, uslijedile su psovke zbog boli koju je osjetio. 

Video je postavljen na Youtube, a u tri dana pregledalo ga je više od 300 tisuća ljudi. Mišljenja u komentarima su podijeljena, dok se neki dive njegovoj hrabrosti, drugi su ga proglasili običnom budalom. 


Idi na 24sata

Komentari 58

  • nuša matanova 29.02.2012.

    budala

  • LeeClerc 28.02.2012.

    to nije ništa!ja sebi svaki dan stavljam pancirku na glavu i onda pucam.i to radim svako jutro nasred trga u svom gradu...prvo su me ljudi čudno gledali,ali sad su već navikli i uopće se ne obaziru na mene.

  • instalacija 28.02.2012.

    Ako pažljivije glaedate ovo je fake snimka, imamo trzaj pištolja ali kinetička energija zrna bi ga ipak malo odbacila , ali on nije ni trznuo tako da bio ovo mogao svak napraviti, čisti ćorak i gluma.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare