To je to što me zanima!

"HRID neće u preslagivanja, neka ovo riješe HDZ i Most"

Na pitanje je li to službeni stav stranke uzvratila je kako je to za sada njezin osobni stav, ali kako je posve sigurna da će isti stav u ponedjeljak potvrditi predsjedništvo stranke
Vidi originalni članak

Saborska zastupnica Hridi Irena Petrijevčanin Vuksanović izjavila je u petak kao zastupnici Hridi nisu i ne namjeravaju sudjelovati u preslagivanju parlamentarne većine.

"Nismo niti planiramo sudjelovati ni u kakvim preslagivanjima. Postojeći politički kaos su svojom neodgovornošću izazvala vodstva HDZ-a i Mosta pa su pozvani sami riješiti prvo svoje unutarstranačke probleme, a potom i međusobne koalicijske odnose", rekla je Petrijevčanin Vuksanović Hini.

Na pitanje je li to službeni stav stranke uzvratila je kako je to za sada njezin osobni stav, ali kako je posve sigurna da će isti stav u ponedjeljak potvrditi predsjedništvo stranke.

Na opasku kako to znači da je Hrid za nove izbore uzvratila je: "O tome će odluku donijeti predsjedništvo. I dosada smo isticali da je to bolje rješenje nego ovaj politički kaos koji destabilizira državu. A za to je, ponavljam, odgovorna vlada, odnosno koalicijski partneri". 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • skylimit 11.06.2016.

    koja glupaci...nek se dogovore..pa gdje ste Vi bili ovih 6 mjesci...šta nevidite da se oko ničeg nisu mogli dogovoriti...zato smo sad tu..dobro reče Milanović..ili mi ili oni ...sad se pokazalo da to nje bahata izjava nego tako treba biti

  • bofors 11.06.2016.

    U njihovim glavama su sada samo kombinacije gdje i kako unovčiti svoj položaj , nadstručnjak u tim manifetlucima je ova Rusak .Samo nju slijedite, ona će vas sigurno odvesti na krivi put, a ja vam od srca želim da tamo i završite. Mnogim političarima su trebale godine da se upuste u neke mutne, odnosno nemoralne radnje, a ova Rusak je to odmah , nije bila ni sjela u saborsku klupu , već je oglasila cijenu, da bi poslije uzburkala javnost, svojim glupostima.

  • Maroko_1 11.06.2016.

    Možeš mislit što nisi za preslagivanje! Nitko od vas koji ste okrenuli leđa Boži Petrovu neće više nikad sabor vidjet a čak sada ni mnogi iz Mosta! Zato ne mlatite praznu slamu svi ćete se VI prodati Karamarku samo da sačuvate plaće od po 20000 kN.

Komentiraj...
Vidi sve komentare