To je to što me zanima!

Hrvat (23) zaspao na zidinama u Bolzanu te je pao i poginuo

Zoran Tomić je poginuo na mjestu nakon što je pao na kamenje. Njegovo tijelo je pronašao prolaznik te je odmah pozvao policiju. Utvrđeno je kako je mladić zaspao
Vidi originalni članak

Mladi Hrvat Zoran Tomić (23) fotografirao se na zidinama grada Bolzana u Italiji, samo nekoliko trenutaka prije nego što je pao u provaliju od 30 metara i poginuo

Mladić je poginuo na mjestu nakon što je pao na kamenje. Njegovo tijelo je pronašao prolaznik te je odmah pozvao policiju. Utvrđeno je kako je Tomić zaspao na zidinama te je u snu pao u provaliju.

Daily Mail javlja kako je Tomića fotografirao brat, a na izletu su bili s još jednim prijateljem. Svi su zaspali na zidinama, a nakon što su se njegov brat i prijatelj probudili, mislili su da je Zoran otišao kući. Nisu ni slutili da je pao sa zida.

Tomić je veliki nogometni fan, a u Italiju se preselio zajedno s bratom kako bi igrao za jedan od njihovih nogometnih klubova.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • ledo1 19.03.2014.

    baš je zaspao

  • ana1234567_1 19.03.2014.

    Jadni roditelji,nedaj boze nikom takve boli kao sto je gubitak dijeteta...

  • laki-luka 18.03.2014.

    Predivan je pogled sa tog vidikovca,ali nema logike da se popeo na zid i na njemu zaspao.Zid je uzak a sastrane imaju klupice za odmor.Čudno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare