To je to što me zanima!

Hrvat (50) ženu davio i napao nožem, ozlijedio i njihovu kćer

Kćer je muškarac ozlijedio nožem po ruci. Nakon liječničke pomoći puštena je kući. Majka je u bolnici no srećom nije u životnoj opasnosti. Oca je policija uhitila
Vidi originalni članak

Policija i tužitelji u njemačkom Tübingenu istražuju Hrvata (50). Sumnjiče ga za pokušaj ubojstva. Muškarac je u ponedjeljak popodne u Reutlingenu nožem napao suprugu (37) koja ne živi s njim. Supružnici su se oko 13.35 sati posvađali u hodniku zgrade.

DETALJI STRAVE Majka i sin (6) bili su u bijegu: Dražen ih je pronašao i pucao

Muškarac je ženu počeo daviti, a onda ju je napao nožem. Maloljetna kći je htjela obraniti majku pa ju je otac porezao po ruci. Teško ozlijeđena žena (37) je van životne opasnosti i liječi se u bolnici.

UBOJSTVO HRVATICE U MüNCHENU 'Molim te, daj mi drugu priliku', rekao je Marini, a onda ju izbo

Kćeri je ukazana liječnička pomoć i puštena je na kućnu njegu. Muškarac je uhićen. Navodno je policiji poznat od ranije zbog nasilja, piše Tagblatt.de. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • grbusa 12.01.2018.

    I onda nek nasi budu dostojni zivota u njemackoj ili nekoj drugoj drzavi !? Ako ne želis poštivati zakon u Njemačkoj ili bilo kojoj zapadnoj državi- molim te nemoj ni pomislit u nju ići!! Strašno sramotite nas koji želimo uživati njihov standard!

  • luddoboli 12.01.2018.

    Jedino me tješi to da bez obzira mi Hrvati živjeli, zadržavamo svoju kulturu i običaje.

  • POTPEC 12.01.2018.

    Pa kad mogu političari i proći bez kazne, zašto nebi i on. Pokuša je pa će sada vidit kako će proči. Samo je zaboravio da više nije u Hrvatskoj, pa će biti malo teže kažnjen, a i duže će gulit kaznu, a nakon nje protjerivanje nazad u svoju matičnu zemlju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare