Obavijesti

News

Komentari 110

'Molim te, daj mi drugu priliku', rekao je Marini, a onda ju izbo

'Molim te, daj mi drugu priliku', rekao je Marini, a onda ju izbo
1

Prije tri tjedna Marina je Josephu dozvolila da dođe u Njemačku, odlučila je ponovo pokušati s ocem svoje djece. Mužu je navodno povjerovala da nije pio alkohol 6 mjeseci te mu je bila spremna dati drugu priliku...

VIDEO

Ne mogu živjeti bez tebe, molim te, uzmi me natrag, vapio je ubojica no Marina B. (43) to nije željela. Namjeravala je supruga napustiti zbog njegovih pijanstava. Kleo se da više nikad neće popiti ni kap alkohola, molio je za drugu priliku, a nekoliko minuta poslije izbo ju je nožem nasred ulice u Münchenu, javlja Abendzeitung o detaljima krvavog ubojstva Hrvatice u Münchenu.

- Tri sina izgubila su majku. Nadam se da će Joseph ostatak života provesti u zatvoru - u tuzi je izjavila žrtvina sestra Željka J. s kojom je žrtva navodno živjela u Münchenu.

Kako pišu njemački portali, par je živio odvojeno posljednje dvije godine, Marina u Münchenu, a njezin muž u Hrvatskoj, u mjestu 200 kilometara udaljenog od Zagrebu. Na društvenim su se mrežama pojavili komentari u kojima se tvrdi da je ubijena žena iz Orašja, no za to još nema službene potvrde, kao ni za ime mjesta u kojem je živio ubojica.

Prije tri tjedna Marina je Josephu dozvolila da dođe u Njemačku, odlučila je ponovo pokušati s ocem svoje djece. Mužu je navodno povjerovala da nije pio alkohol 6 mjeseci te mu je bila spremna dati drugu priliku. Zajedno su iznajmili stan u ulici Naupliastraße.

No Marina se ubrzo predomislila. Navodno jer je muža zatekla u alkoholiziranom stanju. Dala mu je potom novac za autobusnu kartu i on se trebao vratiti u Hrvatsku. Kobnog jutra, u četvrtak oko 4 sata krenula je na posao, a Joseph je krenuo za njom.

Susjede je oko 4.15 sati probudila buka s ceste. Čuli su vrisku. Joseph je Marinu nekoliko puta ubo. Uskoro je došla policija te su našli ženu kako leži na tlu. Imala je nekoliko većih ubodnih rana. Prevezli su je u bolnicu no tamo je preminula. Joseph B. se nije opirao uhićenju. Stajao je pored mjesta zločina kada je policija stigla. Odjeća mu je bila krvava, a nož kojim je izbo suprugu odbacio je od sebe.

Nalazi se u pritvoru gdje čeka daljnje procesuiranje.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca