To je to što me zanima!

Hrvat (51) u kombiju prevozio osmero ilegalnih migranata

Policija 51-godišnjaka sumnjiči da je za unaprijed dogovoreni iznos u nehumanim uvjetima u kombi vozilu prevozio osam stranih državljana prema zemljama Europske unije
Vidi originalni članak

Policija je u srijedu u Donjem Budačkom kod Karlovca uhitila hrvatskog državljanina (51) kojeg su zatekli kako kombi vozilom ilegalno prevozi osmero migranata.

MIGRANTI TRAŽE SPAS Ruta straha: 'Krijumčaru smo platili da nas prebaci do Gline'

Zbog sumnje da je počinio kaznena djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u RH, drugoj državi članice EU ili potpisnici Šengenskog sporazuma policijski službenici PU karlovačke su zajedno s kolegama Ravnateljstva policije nad osumnjičenikom proveli i dovršili kriminalističko istraživanje.  

VIDEO: AKCIJA PENTA Krijumčara ulovili na spavanju: Migrantima uzimali i 2800 eura

- 51-godišnjaka se sumnjiči da je iz koristoljublja, za unaprijed dogovoreni novčani iznos u nehumanim uvjetima u kombi vozilu prevozio osam stranih državljana. U namjeri da im na nezakonit način omogući izlazak iz Republike Hrvatske na prostor Europske unije, osumnjičenog su 23. svibnja spriječili policijski službenici, koji su ga zatekli u mjestu Donji Budački, a nakon čega su ga priveli na kriminalističko istraživanje -  izvještavaju iz policije dodajući da je osumnjičenik predan pritvorskom nadzorniku PU karlovačke, a protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena je i kaznen prijava. 
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MayerMayer 26.05.2018.

    Sto to znaci na prostor EU ?????? pa zar Hrvatska nije prostor EU??? E novinar izgleda ima 3 mjeseca titinog politickog kursa

  • marijan50 24.05.2018.

    Ne razumijem...Merkel želi ugnjezditi sve muslimane ovog svijeta u Njemačkoj i Europi. Čemu frka i panika? Puštajte ih dalje! Europa je ionako pred raspadom.

  • exer554 24.05.2018.

    Dobra je to zarada, samo velik rizik osim ako imaš člansku iskaznicu plave boje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare