To je to što me zanima!

Hrvat (60) je u Njemačkoj ubio svoju partnericu, sada je dobio sedam i pol godina zatvora

Žena je zamolila muškarca u jutro zločina da spakira stvari i napusti njezin stan. Optuženi se zbog toga naljutio i spontano je donio odluku da ubije žrtvu, piše u obrazloženju presude
Vidi originalni članak

Hrvata (60) je sud u Kölnu osudio na sedam i pol godina zatvora jer je 2021. godine ubio svoju partnericu. U listopadu prošle godine u Ehrenfeldgürtelu u Kölnu ubijena je  71-godišnja Hrvatica Lj.K. Njezin partner je tada otišao u policijsku postaju i rekao da je došlo do svađe između njega i partnerice. Spasioci i liječnik hitne pomoći pokušali su reanimirati 71-godišnjakinju, ali nisu uspjeli. Fenix-magazin piše da su se partneri često svađali te da je žena htjela prekinuti vezu što je njezinog partnera posebno naljutilo. Muškarac je zločin priznao no rekao je kako nije htio ubiti ženu. 

DETALJI UBOJSTVA U NJEMAČKOJ Našli mrtvu Hrvaticu u stanu, osumnjičen partner: 'Planirala se preseliti iz Kölna u Zagreb...'

- Žena je zamolila muškarca u jutro zločina da spakira stvari i napusti njezin stan. Optuženi se zbog toga naljutio i spontano je donio odluku da ubije žrtvu. Golim rukama uhvatio je 71-godišnjakinju za vrat i nekoliko minuta je gušio - piše u obrazloženju presude. U vezi je par bio četiri godine, a muškarac se nije htio odvojiti od partnerice. Presuda je nepravomoćna. Prijateljica ubijene je nakon ubojstva rekla za Fenix kako se žena htjela preseliti iz Kölna za Zagreb.

DRAMA KOD LUGANA Švicarska: Hrvat (46) u stanu ubio partnericu (40) pa sebe

-  Šokirana sam i tužna, bila mi je prijateljica. Doznala sam od njezine rođakinje iz Zagreba kako ju je zadavio partner. U sjećanju mi je kako mi je rekla da joj je prijetio da će ubiti i sebe i nju. Nisam to ozbiljno shvatila. Moja se prijateljica sprema preseliti iz Kölna za Zagreb. Nažalost nije uspjela - rekla je tada prijateljica ubijene. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • antifavakser 18.05.2022.

    oh zanimljiv nastavak zanimljivosti, komentar obrisan, a zutkaca nigdje?!?1 nema veze, kopipejst radi jos uvijek pa ponovimo: "bilo bi dobro nacionalisticki pristup ostaviti nacionalisticki nastrojenim pojedincima. svakako, potenciranje nacionalistickih stavova ukazujuci na narodnost prekrsitelja zakona vam, iako predstavlja uobicajen obrazac ponasanja svejedno ne sluzi na cast. ;-)"

  • xbeks 18.05.2022.

    Pa zasto bi ga hranili badava.ljudski zivot nema vrijednost u kapitalizmu samo kad radis si dobar. Za 5,5g bu slobodan

  • mrmagdens 18.05.2022.

    a šta su radili u njemačkoj!? da su ostali kod nas nebi se to dogodilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare